Linux je fajn,má výhody,ale i nevýhody jako Windows.. Jinak - na ten Linux,když se budeš hrabat ve zdrojákách,tak je tam trošku .. Víc..Řádků .. A ještě něco sem chtěl dodat , ale nějak mi to vypadlo
Windows 7 je podle mě nejlepší dosud vyvinutý operační systém na světě. Sice drahý, ale výkon na MAX. Ubuntu si můžeš libovolně upravovat (vzhled, funkce), je rychle - zkrátka asi na úrovni XP (funkcemi), ale graficky o hodně dál. Je zdarma a co půl roku máš Update. Nástroj Ubuntu Tweak ti hodně pomůže s přizpůsobením prostředí. Jedna velká nevýhoda ale je: nespustíš všechny programy, protože většina je pro Windows. Ubuntu si můžeš zkusit z Live CD, více na www.ubuntu.cz
Jo ja měl ubuntu..ale štvali mě ty programy..a také že zavírání okna bylo na levé straně a prostě jsem zvyklí spíše na Windows..ale hold w7 něco stojí ;D
Já měl ubuntu a nešel mi tam detekovat monitor Měl jsem rozlišení 1024x768 místo 1600x900... Všechny ovladače nainstalované, k monitoru jsem bohužel neměl. Asi mám špatně se v linuxu detekující monitor
Jinak: tlačítko lze přesunout doprava jediným příkazem: gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout --type string menu:minimize,maximize,close
Možná jsem tu přišel s křížkem po funuse , ale já používám oba OS Win XP i Linux ! Každý na něco jiného! Ve Widlích dělám výkresy i obrázky a v Linuxu surfuju až se mi za myší práší písmenka A breberky ode mne štítivě utíkají: Tučnák fuj!!! Chceme do Widlí Virů pro Linux je fakt málo a pravděpodobnost je blízká vidění létajícího talíře !
Taky jsem to takto chtěl udělat ale vždy mě štve jak na začátku musím zvolit jaký OS chci spustit..protože já přijdu ze školy zapnu comp a du na telku ..pak se teprv vrátím
Ahoj, poridil jsem LG 43UD79 4K 43" monitor a moje grafika GT710 nema spravny vystup.
Taky mi v bsplayeru nejedou dostatecne rychle 4k 60fps videa. Hry nehraju.
Prosim o radu jakou levnou, asi bazarovou, grafiku koupit. Na jake typy se podivat,...
Poslední příspěvek
Samozřejmé není nikdy nic ... protože ďábel je v detailu.
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...