Příspěvekod Myloš » 28 bře 2011 14:02
mike007:
I kdepak – své „ochranné zbarvení“ považuji za dobré (ale asi nikoli drobné) povyražení; na rozdíl od piercingů, tetování a podobných nepředložeností to nemá trvalé následky.
Důsledky jsou místy neočekávané; zatímco lidi na ulici moc nereagují, v dnešní postmoderní době může udělat člověk téměř cokoli a nikoho to nevyvede z rovnováhy, „rodiče div žalem zašli, když krvavé děcko našli“, jak kdysi zpívalo Sluníčko. Matka téměř nešťastná, a že se za mě stydí, ale otce to snad naučí něco tolerance – říkal, že kdyby to viděl na ulici na někom cizím, žekl by si, že to je *** (cenzura), a že by ho ani nenapadlo, že ho to potká v rodině; ale netvářil se zničeně, tak to snad rozchodí.
Mladší neteř (tuším 16 let) byla jednou z mála lidí, kterým jsem o svém úmyslu řekl dopředu – ta se těšila snad ještě víc než já; v noci jsem jí posílal fotku a do hodiny dorazí spatřit mě naživo.
Není špatné bořit mýty o své vlastní osobě; pokud člověk ty mýty boří v mezích zákonů a lidské slušnosti, proč ne.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.