Hra do školy Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Hra do školy
Někdo tu zmínil Worms a já s tím souhlasím. Když se o nudné přednáškové hodině nudí i soused tak můžete si zahrát proti sobě :) Zvuk k téhle hře není potřeba což bych u hry do školy řadil velké +.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V mých školních letech jsme při vyučování četli knihy, či časopisy. Také nám nic jiného nezbývalo, laptopy nebyly k mání. Někteří hráli i karty. Přesto se všichni dobře v životě uplatnili. Důležité je vědět, kdy si hrát a kdy se učit a také to zvládnout. Ovšem, když bylo nutno zvládnout učení, tak jsme uměli zabrat. A jestli si někdo myslí, že ukončením školy učení končí, tak mu život ukáže, jak se mýlil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OpenTTD - free klon známého TTD, zvuk není potřeba. Dávám už třetí rok v hodinách 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Naprosto souhlasim s Picem
Ještě mě tak napadá, co třeba Flatout 2 nebo něco ze série Need for Speed, taky nepotřebuješ zvuk a pauznout se to dá kdykoliv.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jackm píše:X:Taky je varianta, že má bohatýho tatínka, a on mu všechno zařídí.
S tím bych se moc nechlubil, protože v ČR to na 99% znamená zloděje, mafiána a podobně.
X píše:S tím bych se moc nechlubil, protože v ČR to na 99% znamená zloděje, mafiána a podobně.
... nebo politika

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Držte se prosím tématu pánové....
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
leklaryba píše:nebo prostě ví, že ho zajímá něco a pak je něco co ho nebaví a ví, že mu to k životu nebude...zase místo toho abyste mu poradili tak tady jen spamujete a řešíte p//oviny
no hlavně že tys mu poradil

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Riviéra kid:
Baví tě flame?
Jinak ještě je dobrej Burnout Paradise City, ty starší NFS (Most Wanted) popřípadě GTA SA nebo Just Cause (1,2), tam se dá taky dobře vyblbnout bez střílení, hlavně JC2 jsem hrál několik hodin jen díky famóznímu free-roamingu, kdy jsem si koupil auto a pak s ním sjížděl nejvyšší horu. Nebo stunty, letadla... A bez zvuku je to taky dobrý...
Baví tě flame?
Jinak ještě je dobrej Burnout Paradise City, ty starší NFS (Most Wanted) popřípadě GTA SA nebo Just Cause (1,2), tam se dá taky dobře vyblbnout bez střílení, hlavně JC2 jsem hrál několik hodin jen díky famóznímu free-roamingu, kdy jsem si koupil auto a pak s ním sjížděl nejvyšší horu. Nebo stunty, letadla... A bez zvuku je to taky dobrý...
osobně se přimlouvám za ty wormsy, srdcovka od mládí
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Děkuji všem rozumným za tipy a pro příště poprosím spamery aby nezahlcovali topic bezpředmětnýma postama co mám dělat ve škole. Myslím že do ní chodím já a myslím že vím v jakém předmětu si co můžu dovolit. Asi vyhrajou "Červíčci", ale vůbec se nebojte dále přispívat, kdyby vás něco napadlo.
Když mě nebaví přednáška hraji Anno 1701 a nebo Tima teď je i Tim 2 a jmenuje se CresiMasine nebo jak, ale většinou nejvíc času ztrácím s Inventorem, Cadem, Excele a Wordem > to jsou teprve Gamesy. Žádné nároky a kolik času se s nimi dá strávit ...
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2630
-
od cmuch
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 18:25