Poznámkový blok

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Ant
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Poznámkový blok

Příspěvekod Ant » 12 pro 2006 14:28

Mám problém, že když si v poznámkovém bloku otevřu titulky, tak se mi ve vlastnostech píše, že jde o soubour SRT. Než jsem přeinstalovala Windows, tak se mi tam vždycky psalo, že je to Subtitle file. A když se mi to teď nezobrazuje jako Subtitle file, tak mi to dělá dost velké problémy při vypalování. Nevíte někdo prosím jak to zpátky přehodit do toho Subtitle file. Díky za pomoc...

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 12 pro 2006 14:42

SRT i SUB jsou formáty titulků, neměl by být problém otevřít to v Poznámkovém bloku. Co mě ale zaráží, co ti to může dělat při vypalování. Popiš tu neplechu. :wink:
Jinak mě nenapadá, jak to "přehodit", je to prostě soubor .SRT. Mám jich u filmů plno a nikdy žádný problém nebyl. Ani u .SRT ani u .SUB. Teď nemyslím jazykovou úroveň překladu. :lol:

Ant
nováček
Stav:

Příspěvekod Ant » 12 pro 2006 16:03

Já jen, že mi to prostě bylo divný, že se mi tam teď píše SRT místo Subtitle file. A možná mi u toho vypalování blbne ten program, kdo ví, ale dík za pomoc :wink:

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 12 pro 2006 16:14

Toho se nelekej, to je v pořádku, je to akorát jinej formát titulků. A co se ti děje při vypalování? Jaký program používáš?

Ant
nováček
Stav:

Příspěvekod Ant » 12 pro 2006 17:08

Jako to je dobrý, ja se v titulkách i v těch formátech celkem vyznám. Přeinstalovala jsem ten program(VSO ConvertXtoDvd) a už je to v pohodě :wink: :wink:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 pro 2006 07:30

Chytrá holka :wink: Při pročítání jsem si říkal: "poradím jí ať přeinstaluje soft pro práci s titulky aby se přípona asociovala ve Windows" a bác ho, ty ji to udělala sama :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”