Pardon, že do toho vstoupím, ale to co je "tu" k pláči jsme MY!
Kteří lidé, která jiná lidská společnost by si tohle nechala líbit?
Co se tu přes více než 20 let děje, (kde byli němci po válkou zničené zemi za 20 let)?
Vždy když navrhoval někdo něco pro národ, tak byl označen za populistu, a když už tak stejně si byl vědom toho, že to nikdy neprojde.
Co ce ten celý čas dělají > celou dobu se starají jen o své vlastní kapsy.
Kam to jinam může dospět jestliže máme takové vlády (či vládu) tolik ministerstev, tolik poslanců, tolik senátorů (mimochodem po celou dobu cca 2 let nezaznělo populistické zrušme senát ani v rámci krize či šetření), potažmo tolik úředníků.
(tohle je při jejich platech ta cesta do pekel)
Sedí na xx prac. místech a funkcích a za všechno berou prachy o kterých se nám ani nesní.... a když už by měli jít na zasloužený odpočinek tak museli být jedině vynášeni bradama nahoru, proto je napadlo schválit si výše důchodů hezky k výši platu. Stejně jako daně stejné pro všechny, kam, to vede nikdo nevidí, stejně jako neviděli silné 70 ročníky žen, když rušili školky, stejně s lékárničkama atd...?
Najednou se jim na tohle všechno nedostává dost peněz tak co uděláme > "reformu" vašich tedy našich peněženek, DPh atd....
Důchodová reforma hahaha, cca od 20 let věku si tam budeš spořit (jakmile to podepíšeš je to nevratné, či-li upíšeš se navždy) a co dál cca 50 let budeš cpát peníze do fondu, pokud se dožiješ důchodu budou přelévat prachy od nových čekatelů na tvůj důchod a tak všem...
A kde budou ty miliardy za uplynulých 50 let? To netuším ani já, ikdyž ... někdo už v tom jistě jasno má.
Nejsou peníze na nic, silnice, mosty, na likvidace "ekohavárií" atd..., ale na své platy (i 13 a 14) a důchody prostředky VŽDYCKY najdou, ještě se někdo ptá kde? ( u nás > u tebe > u mne...)
Pokud se nic nezměníme sami tak můžeme jen brečet, moji rodiče mne "bohužel" nenaučili krást, stejně tak vedu k poctivosti svoje děti a proto já už to tu nějak snad doklepu, ale děti vedu k emigraci už teď, chci aby se měli lépe a o tomhle už jenom četli.
Asi kdyby se hloupost dala exportovat tak by nám i Kuvajt záviděl. (a přitom jsme měli tolik chytrých, moudrých lidí)
Je to jako v tom textu, "Země z které mrazí".
[jen pro informaci z mé peněženky sebrali 2000,- Kč, po reformě seberou manželce cca 150,- Kč už si to spočítala stejně jako ten co to vymyslel,, tohle nesebrali "mně", ale mým dětem (nekouřím, nechlastám,..)]
Naši dědové a pradědové se musí v hrobech obracet, no a Blaničtí rytíři, na které čekáme už také emigrovali.