Nahrávání z MC
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
To jistě. Mám ale takový svrbění mezi ušima, že chyba je někde jinde. Citlivost linkového (a vlastně i mikrofonního - liší se jen vstupní impedancí) vstupu při regulátoru záznamu na maximu je asi 200 - 300 mV, což je hodnota, kterou by měl bez problému vybudit kdejaký kazeťák nebo hifi věž (pokud má výstup, u levnějších věží to zas není taková samozřejmost). Z toho důvodu se domnívám, že se tady provozuje nějaká manipulační chyba (záměna linkového vstupu a výstupu PC, vadný kabel, někde nějaký útlum nebo nevyjetost regulátoru v modulační cestě a pod.) Možností je spousta a takhle na dálku se to těžko hodnotí. 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Další možnost chyby: Start/Nastavení/Ovládací panely/ovládání zvuku a multimedia (nebo tak nějak). A tady na jedné z karet se volí Zvukové zařízení (nebo tak hnějak). Nabízí to takové zhůvěřilosti jako nahrávání pomocí linky modemu, MIDI kanál a pod. A jedna z možností je zvuková karta a aby to fungovalo, musí být navolená tahle možnost.
MC
Nevím jestli se dá někde stáhnout,ale já mám trial verzi (už dost dlouho) s aktivačním klíčem,který udělá "ostrou".Ale není to "prográmek",má pokud si pamatuju něco kolem 30 MB(musel bych se podívat).Když jsem nahrával,tak hlasitost stačilo regulovat na kazeťáku a výsledek byl celkem uspokojivý.Nejsem odborník na věci co psal Anonymní,ale mě to normálně fungovalo a nemusel jsem v nastavení nic měnit.Prostě jsem to zapojil a jelo se.
.A ten program je "user friendly",takže jsem nepotřeboval ani češtinu.
Hu

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Právě proto, že práce s COLL EDITEM je tak jednoduchá a intuitivní, domnívám se, že problém je někde jinde, blbým kabelem počínajíc, přes záměnu konektorů pokračujíc a chybným nastavením audiokanálu v compu končíc. Ale jako nejsou malé a velké role, ale jen malí a velcí herci, zrovnatak nejsou malé a velké problémy, pouze některé problémy holt trochu déle vzdorují. 

mmmartin píše:Právě proto, že práce s COLL EDITEM je tak jednoduchá a intuitivní, domnívám se, že problém je někde jinde, blbým kabelem počínajíc, přes záměnu konektorů pokračujíc a chybným nastavením audiokanálu v compu končíc. Ale jako nejsou malé a velké role, ale jen malí a velcí herci, zrovnatak nejsou malé a velké problémy, pouze některé problémy holt trochu déle vzdorují.
jenže ono se to nahraje potichu i když si pustím na plný pecky třeba CD co je v počítači....
mňau :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co to je "na plný pecky"? Který regulátor máš vyjetý na plný pecky? Regulátor hlasitosti CD, ke kterému se dostaneš po kliknutí pravou myší na žlutý reproduktor vpravo dole na liště a po kliknutí na "Otevřít regulátory hlasitosti"? Nebo regulátor záznamové úrovně, na který se dostaneš po kliknutí pravou myší na žlutý reproduktor vpravo dole na liště a po kliknutí na "Otevřít regulátory hlasitosti" , dále na "Možnosti" , "vlastnosti" , označit "Záznam", klik na OK a teď teprve se objeví regulátory, kterými se ovlivňuje velikost "těch vlnek v grafech"? Vím že cesta k tomu druhému (záznamovému) regulátoru je složitější, ale není jiné cesty (to už ostatně říkal soudruh Vladimír Iljič) jak učinit záznam hlasitějším. A ještě něco. Můžeš alespoň trochu kvantifikovat pojem Potichu? Ke kolika procentům dosahují vejvyšší špičky v grafu?
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
"Zakopaný pes" bude zřejmě někde jinde, vše by nasvědčovalo tomu, že je na PC pouze stáhnutá hlasitost.
např. na mém PC mohu ovládat hlasitost na 2 místech (nezávisle na sobě!). Pomocí již několikrát zmiňovaného regulátoru hlasitosti v ovládacích panelech a dále pomocí mp3 přehrávače (v mém případě konkrétně MusicMatch). Asi by to chtělo projít si všechny aplikace v PC, které mají co dočinění se zvukem a zkontrolovat jejich nastavení hlasitosti.
Už několikrát se mi stalo, že jsem přišel k PC řešit problém se zvukovou kartou no a nakonec byla závada JEN v ztlumené hlasitosti.
např. na mém PC mohu ovládat hlasitost na 2 místech (nezávisle na sobě!). Pomocí již několikrát zmiňovaného regulátoru hlasitosti v ovládacích panelech a dále pomocí mp3 přehrávače (v mém případě konkrétně MusicMatch). Asi by to chtělo projít si všechny aplikace v PC, které mají co dočinění se zvukem a zkontrolovat jejich nastavení hlasitosti.
Už několikrát se mi stalo, že jsem přišel k PC řešit problém se zvukovou kartou no a nakonec byla závada JEN v ztlumené hlasitosti.
Rimms
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5530
-