pokud kliknu pravým myšítkem zobrazí se mi ona známá tabulka (seřadit podle . zobrazit .. rozlišení obrazovky. miniaplikace apod) ovšem rozcestník na změnu motivů plochy a podobné, mi chybí .. skusil jsem stáhnout motivy z http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... ize/themes a píše mi to : tato edice windous nepodporuje motivy .. a v nastavení zobrazení v ovladacích panelech mohu pouze nalézt a přizpůsobit monitor ..
co mám blbě ?? není to špatnou instalací win 7 ??
chybějící položka "vlastnosti"
chybějící položka "vlastnosti"
Darovanému koňi žábry neolizuj
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: chybějící položka "vlastnosti"
Co máš za edici? Starter? Ten to nepodporuje
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
mám ultimate ale je možné že jsem nainstaloval pouze starter ??
ps nedá se to upravit jinak než přeinstalací w 7 ??
ps nedá se to upravit jinak než přeinstalací w 7 ??
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak si dej pravý tlačítko na Počítač a Vlastnosti, tam je napsaná verze
Verze systému Windows (nahoře)
Windows 7 verze
Copyright 2009
Verze systému Windows (nahoře)
Windows 7 verze
Copyright 2009
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
hmm super starter.. musim přeinstalovat nebo stačí upravit (aktualitovat , zlepšit verzi ,, )
skusím to dle postupu v "upravit příspěvek"
No akorát nevím jak upravím ty W7 starter poradíte mi ?? při kliknutí na " získat více funkcí s novou edicí W7 si to můžu buď koupit nebo to po mně chce nějaký WAU kod (né není to product key) a vím že z toho dvd co mám jdou nainstalovat W7 ultimate ..
důležité pro mně je abych nemusel přeinstalovat celý windousy ale pouze je doinstaloval se zachováním všech programů (opravdu se mi to nechce dělat znovu)
skusím to dle postupu v "upravit příspěvek"
No akorát nevím jak upravím ty W7 starter poradíte mi ?? při kliknutí na " získat více funkcí s novou edicí W7 si to můžu buď koupit nebo to po mně chce nějaký WAU kod (né není to product key) a vím že z toho dvd co mám jdou nainstalovat W7 ultimate ..
důležité pro mně je abych nemusel přeinstalovat celý windousy ale pouze je doinstaloval se zachováním všech programů (opravdu se mi to nechce dělat znovu)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”