Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji mažu.* Vyřešeno
Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji mažu.*
Zdravím, mám problém s jendou složkou na ploše. Mám Vistu a každou chvíli se mi na ploše objeví nová složka, aniž bych něco udělal. Vymažu ji a za chvíli je tam znova. Ve složce nic není. Toto se stane až několikrák za den. Nevíte, co s tím?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 dub 2011 14:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Nová složka na ploše“
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „Nová složka na ploše“
Re: Nová složka na ploše
zkus projet antivirusem kompla, možná máš nějakého červíka...
Základní karta:GA-EX58-UD4P;CPU: Intel Core i7 920 + chladič:COL CoolerMaster Hyper N520;Grafická karta:NVIDIA GeForce GTX 275(Gigabyte);RAM:Tramscent 6GB (3xDDR3 1333);HDD:WD Caviar Black 1TB;Zdroj:SEASONIC zdroj 650W SS650HT;Skříň:CA CoolerMaster Elite 331;Windows7 x64 Ultimate
Nová složka - to se tak jmenuje, či jaký má název ?
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Jmenuje se "Nová složka". Test počítače jsme již udělali a nic nenašel.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No sice nevím čím to může být, ale já bych zkusil ji přiřadit atribut skyrtý tak aby na ploše zůstala ale nebyla vidět.. Tak bych to asi vyřešil já 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samo od sebe se to tam neobjeví. Typuju to na nějakou havěť v počítači. Zkus požádat odborníky na HJT o pomoc v příslušné sekci
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem si říkal ale jelikož ta složka nemá název a může ji mazat tak se mi to nějak nezdá... Samozřejmě za optání nic nedá...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Re: Na ploše se mi pořád objevuje jedna složka, i když ji ma
Když ji smažeš a nastartuješ do nouzového režimu, taky se vytvoří?
Pokud ne, zkusil bych v normálním režimu pomocí msconfigu deaktivovat všechny programy, které se spouštějí při startu. Jestliže se pak po restartu složka znovu nevytvoří, odhalíš metodou půlení intervalu škůdce po pár restartech.
Pokud ne, zkusil bych v normálním režimu pomocí msconfigu deaktivovat všechny programy, které se spouštějí při startu. Jestliže se pak po restartu složka znovu nevytvoří, odhalíš metodou půlení intervalu škůdce po pár restartech.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kaplan píše:Vymažu ji a za chvíli je tam znova.
Podle toho soudím, že se zobrazuje i během chodu počítače. Ale jak je to doopravdy, těžko říct..
Když zapnu počítač, tak tam někdy je a někdy není. Nejčastěji se zobrazuje při chodu počítače. Dám příklad: Vymažu ji spustím prohlížeč, píšu ve wordu kouknu na plochu a zase tam je. Ani interval zobrazování není pravidlený
Neinstaloval si něco těsně předtím co se todle začlo objevovat??
Základní karta:GA-EX58-UD4P;CPU: Intel Core i7 920 + chladič:COL CoolerMaster Hyper N520;Grafická karta:NVIDIA GeForce GTX 275(Gigabyte);RAM:Tramscent 6GB (3xDDR3 1333);HDD:WD Caviar Black 1TB;Zdroj:SEASONIC zdroj 650W SS650HT;Skříň:CA CoolerMaster Elite 331;Windows7 x64 Ultimate
Koukal jsem na to, ale nic jsem neinstaloval.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02