Po startu Windows se vždy otevřou na ploše dokumenty.*
Re: Po startu Windows se vždy otevřou na ploše dokumenty.*
Tak jsem to vyzkoušel, ale bez úspěchu. ani jedna vypnutá polovina tomu otevření dokumentů nezabránila, tak zde to není.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tomu se mi nechce věřit.. Samo od sebe se to přece otevírat nemůže : )
Když tedy nepomohl msconfig, zkus hjt
Když tedy nepomohl msconfig, zkus hjt
Co to je hjt? Ještě navíc jsem zjistil, že jak spustím firefox, tak tak se mi otevrou naposledy spuštěné stránky, ač jsem je zavřel a odhlásil se.
Avast nic nenašel ani při hloubkovém skenu. A vše začalo vlastně spyware terminátorem, který mi hlásil, že blokuje skoro vše. Po prohledání, nic nenašel a tak jsem ho odinstaloval. CCkleaner udělal co má a nic se nezměnilo. Znova na polovic jsem zakázal všechno po spuštění a ani jedna polovina zakázaných programů nic nezměnila, zase se otevřou na ploše dokumenty. Tak nevím. Papax
Avast nic nenašel ani při hloubkovém skenu. A vše začalo vlastně spyware terminátorem, který mi hlásil, že blokuje skoro vše. Po prohledání, nic nenašel a tak jsem ho odinstaloval. CCkleaner udělal co má a nic se nezměnilo. Znova na polovic jsem zakázal všechno po spuštění a ani jedna polovina zakázaných programů nic nezměnila, zase se otevřou na ploše dokumenty. Tak nevím. Papax
-
- Pohlaví:
Nejprve odinstaluj ST. Návod na vytvoření logu z HijackThis je zde: viewtopic.php?t=5119 , ten log vlož do sekce HijackThis a požádej o kontrolu.
ST je fuč.Odinstalován a vyčištěný disk. Ráno si to vytisknu, nyní nemohu a pak opatrně zkusím dle návodu udělat. Ta anglina mne ale nějak mate. Snad se to povede a pošlu to. Zatím díky. Papax
-
- Pohlaví:
Nic netiskni, podle návodu nech vygenerovat log a ten tam zkopíruj. Virobijci ti poradí co dál.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02