CZechBoY
napsal jsi toho tolik věcnýho, že jsi psát ani nemusel. Pokud sis nevšiml, i přesto, co jsem napsal jsem udělal spoustu změn - i ty doporučené od jiných, co narozdíl od tebe napsali něco důležitého...
Bylo mi doporučeno změnit/odstranit <td style="background-color: rgb(208, 177, 177); text-align: center;">, provedl jsem. Bylo mi sděleno, že mi chybí :hover, doplněno. Všechen kód starající se o vzhled jsem přesunul do samostatného souboru, zapracoval jsem na vzhledu co nejvíce to šlo. Doplnil jsem i meta tagy (ikdyž ty nejsou zase tak důležité).
A ještě něco - k poznámce o tom, že když tomu nerozumím, tak proč dělám web - s tímto argumentem to zkoušej na jiný. Že někdo neumí dělat html, css, php a grafiku nezamená, že nemůže dělat web.
Nepotřebuji profi web, ale chci web, který bude dobře vypadat jak navenek, tak i trošku uvnitř (zdrojový kód). Za dnešní den jsem udělal tolik změn, o kterých jsem vůbec neuvažoval a využil věci, o kterých jsem toho moc nevěděl
P.S. pokud bys nepochopil, co se snažím říct. Možná protestuju, ale přesto nakonec dělám co je třeba
Pro Tomina:
CMS je sice fajn - jak které, ale ty jsem právě nedávno opustil. A pokud chceš vidět podprůměrný web, těch znám hodně. A nějak si nemyslím, že je potřeba nějakých volně dostupných šablon - to je pak takové neosobní. A mám dojem, že verze
ZDE už vypadá mnohem lépe...
Jinak jsem teď provedl nějaké úpravy a projel i kód a nezdá se mi, že by to ještě bylo tak hrozné...Doufám, že už se vám to líbí více. O moc lépe zdrojový kód vyčistit asi nedokážu