Alza.cz a její vizitka Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Alza.cz a její vizitka  Vyřešeno

Příspěvekod Rewqa » 29 dub 2011 21:03

Poslední dobou mě strašně štve Mironet. Jak tam moc lidí nechodilo, tak sem tam jenom přišel a hned sem to měl, žádný čekání a maj hodně slušný ceny. Ale teďka maj tak na ho--o web!! Vůbec se v tom nedá orientovat a popisky zboží taky stojej za to.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Alza.cz a její vizitka

Příspěvekod Orcus » 29 dub 2011 21:57

Marfy píše:Ale klidně občas něco koupím i tam.Jejich předností je dodání zboží na výdejní místo do druhého (nebo i toho samého)dne.

No to má i Bohemka na kterou sem zvyklej já. Ti nikam necpou tunu reklam -> nemusej cpát prachy na marketing -> Ceny můžou mít nižší:) Navíc když už je problém, tak rovnou řešej a ještě Ti volaj, když máš připravenou objednávku či vyřešenou reklamaci, která je vyřešená většinou taky do druhýho dne:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 29 dub 2011 23:11

Pěknej škraloub na zeleným panďulákovi, kterej už nikdo neodpáře.. Jsem také u czc a nikdy jsem neměl důvod hledat jinej obchod

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 29 dub 2011 23:18

sasshrek píše:No mi úplně pro udělání si názoru na Alzu stačí jejich zvýrazněné červené ceny bez DPH a pod tím o poznání menší černé s DPH.Nemohu mluvit za ostatní,ale pro mě jedině Alfacomp.A je jedno jestli kupuju v krámu,nebo přes Net.I reklamace byla v pohodě.

Můžu vědět kdes to s těma cenama viděl? Mimochodem cena bez DPH je cena zboží to ostatní už se zbožím nemá co dělat. A jsou takový, kteří nakupují za cenu bez DPH.

Uváděné ceny bez DPH mi vadí když vyskakují na vyhledávačích. Naláká to na nejlevnější cenu a bum ... bez DPH. To je ale problém těch vyhledávačů. Nezastávám alzu, ale za DPH nemůže. Jinak jsem u ní nikdy nenakupoval a spokojen jsem s Alfacomp.
Přílohy
Alza.jpg
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 29 dub 2011 23:56

Jestli je tomu opravdu tak jak píše ten článek tak je to smutné. Dřív jsem na alze taky nakupoval ale teď už ne. Vzhledem k tomu že mají vyšší ceny než jiné eshopy a navíc mě v minulosti neuznali reklamaci i když měli!

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 30 dub 2011 08:55

Přesně tak. Jestli je tomu tak jak píše ten článek. Noviny nezajímá pravda, ale aféra něco se to dobře prodá. Je to bulvár jako všechny ostatní. Ale ať je to tak či onak dělá Alza zbytečné obstrukce. Ale jako reklama je to taky zajimavé. Reklama je totiž reklamou bez ohledu na to zda je dobrá nebo špatná. Mnoho lidí si bude pamatovat třeba ještě dosud neznající Alzu a to stačí a co měla nějaká ženská za problémy celkem nikoho zajímat nebude. Protože pokud se nepletu je to ojedinělý případ (nebo víte o více?) a hodnotit tak velký kolos zkušenostma jednoho zákazníka z několika (desítek, stovek?) tisíc ... :roll:
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Strady
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Strady » 30 dub 2011 09:41

Alza je dobrá ale trochu víc zvedají ceny. Možná pro že, mají víc zaměstnanců, víc odběrových míst, to přece něco stojí a vydělávat se musí.
Jinak ufónem nemám žádnou špatnou zkušenost a pár desítek tisíc jsem tam nechal.

pukasinek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pukasinek » 30 dub 2011 09:46

Tak tak,jak píše samotarrk,dnešní noviny nezajímá kdo má nebo nemá pravdu,ale ani žádná fakta,on prostě rozpatlají vše jak se jim zachce.Možná že úplně všecko ne,ale je toho hodně.Jinak já s Alzou zkušenosti nemám,takže nemohu posoudit jací jsou co se týče reklamací atd.

Vlkodlak
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Vlkodlak » 30 dub 2011 13:07

Já myslím ža na každý shop se něco najde. Já nakupuji u- Alzy, Alfacompu, CZC někdy Digiboss a nikdy žádný problém.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Alza reklamace gpu Příloha(y)
    od Qido » 12 pro 2024 14:12 » v Reklamace a zákony
    9
    25795
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 kvě 2025 23:35
  • Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
    od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem