Zdravím, jsem milovníkem RPGček, ale už jednoduše nemám co hrát... Dohral jsem Gothic 4 Arcania, Dragon age 1, 2, Torchlight...
Dík za každou radu, preferuji rok vydání 2009-xxxx protože skoro všechny ze staršího data jsem také dohrál (buldurs gate, gothic 1,2,3, Icewind dale atd.)
Doporučte nějaké z nových RPG
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte nějaké z nových RPG
Risen jsi hrál?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, grafika příšerná a zrovna nejvíc mě to nechytlo...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
11.11. 2011 - TES V: Skyrim
To jenom tak, na co by ses měl těšit 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:

hiqiry: Jestli tam bude zase stejnej bojovej systém, tak to ani za koupi nestojí...
EDIT: Pamatuji si třeba hru Fable: The lost Chapters což byla hra kterou jsem si oblíbil již po první pasáži ve vesničce za mlada :) Něco takového by šiklo, škoda že Fable 2 je pouze na konzole. Nemýlím se?
Co třeba Mass Effect 1,2? Nebo třeba Fallout 3. Pokud ale chceš něco ve stylu TES tak si asi budeš muset počkat do listopadu, myslím že nic takového dobrého už není. Možná ještě Two Worlds 1,2.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mass Effect jsem hrál demo, na tyhle vesmírné akce nejsem.. Two Worlds mě bohužel po chvíli omrzelo. Ale stejně dík.
Ty jsi těžký případ
Ještě mě napadá Demons Souls, ale obávám se že je jen na konzole. Potom něco ze starších, Dungeon Siege 1,2 nebo něco podobného Diablu: Inquisitor a nebo něco od našich sousedů Gods: Lands of Infinity.

- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
O tom posledním titulu co ses zmínil bych i zkusil... Dungeon Siege 1,2 projeto, Deamons Soul neznám takže konzole 

Graficky to není nic moc, ale zabaví to. Navíc pokud odebíráš pravidelně Score nebo Level, tak to vyšlo tuším 2x ve Score a jednou v Levelu. Naposledy tato hra vyšla na Score 200, kde krom GODS najde i další skvělé hry jako například Original War, Fish Fillets, Polda 2, Air Conflicts nebo třeba Jets´n´Guns. Nejsou to RPG hry, ale zabaví.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fish Filets, Polda 2 i Jets'N'Guns jsem dohrál, parádní... Air Conflict by mě nebavilo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2265
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 16:13