Na velkém monitoru rovná Word stránky vedle sebe
Na velkém monitoru rovná Word stránky vedle sebe
Potřeboval bych poradit. Mám MS Office 2007 a ve Wordu pracuju nejradši v zobrazení "Rozložení při tisku" při velikosti stránky 100%. Dnes jsem si koupil nový větší monitor (24w") a tam se mi při výše uvedeném nastavení automaticky zobrazí 2 stránky vedle sebe. Když na kartě "Zobrazení" kliknu na "Jedna stránka", tak se mi sice jedna zobrazí, ale velikost se sníží na 83%. Jakmile to vrátím na 100%, zase mám dvě stránky vedle sebe. Nevíte, kde se dá v nastavení něco změnit abych měl stránky pod sebou při velikosti 100%? Předem díky...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Na velkém monitoru rovná Word stránky vedle sebe
Já to tak mám také (také 24" monitor). Řeším to tak, že vpravo dole dám přibližit na 120%
Možná se pletu, ale jinak to snad ani nejde..na velké monitory je hodně aplikací neoptimalizovaných..
Možná se pletu, ale jinak to snad ani nejde..na velké monitory je hodně aplikací neoptimalizovaných..
Nebude lepší nemaximalizovat Word a využít zbylé místo pro jiné aplikace, třeba TV? Do budoucna plánuji koupi 27" LED monitoru, tak to mám trochu promyšlené 

S těmi 120% to samozřejmě jde, ale pak toho zase na výšku vidím míň a nevyužiju tak větší výšku monitoru oproti tomu staršímu. Druhá možnost je zúžit po stranách okno. Asi to jinak nejde, ale stejně nechápu proč to má MS nastavené automaticky na více stránek vedle sebe a nejde to přepnout zpět...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X: ano, tak přesně pracuji..

Tak zatím na CRT Eizo Trinitron 19" musím honit TV po monitoru, když překáží ... potřeboval bych chybějící funkci Win, když najedu myším kurzorem na okno s TV, aby zmizlo dokud tam kurzor bude
Tuto funkci má v sobě jedině prográmek Smart Clock 2.1+CZ >>> viewtopic.php?f=58&t=48260&start=23

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3905
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11
-
- 5
- 1970
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4609
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4949
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4279