Laserová myš ?
Laserová myš ?
Mám prosbu, dneska jsem koupila laserovou myš Labtec a nefunguje.
Chci se zeptat, zda po vložení baterií by měla svítit (zatím co jsem viděla, tak svítily) nebo svítit nemusí? Díky za radu.

Re: Laserová myš ?
nevím jak svítit, myslíš třeba diodu u tlačítka k zapnutí?
Jela jsem podle návodu, připojila přijímač, vložila baterie, zapla počítač a stiskla tlačítka na myši a přijímači. Jenže po zapnutí myš nereaguje. A je mi divný, že na ní nic nesvítí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Kvě 2011 21:42) ---
No, diodu, prostě je úplně po tmě a zatím všechny myši, co jsem viděla, tak svítily.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Kvě 2011 21:42) ---
No, diodu, prostě je úplně po tmě a zatím všechny myši, co jsem viděla, tak svítily.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud myslíš senzor tak ne ten není vidět svítit. Jedině když mrkneš přímo do paprsku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
A paprsek je vidět, když tam dám baterie?
pokud vím,tak svítí optikcký na laserovce nemá co svítit krom kontrolky zapnutí pokud ji má,nebo kontrolky stavu vybití baterie
No, tak to jsem v ..., protože žádný paprsek nevidím.
Tak asi ze sebe udělám blbce a půjdu jí vyměnit. 

jestli mužeš tak sem hod odkaz na tu myš
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Paprsek vidět není, jedině když koukneš přímo do senzoru zahlédneš malou rudou tečku.
BTW nějaká instalace proběhla?
BTW nějaká instalace proběhla?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Je to nějaká obyčejná, na krabičce je napsáno Labtec wireless laser mouse. A ještě vedle 1200DPI
Zpět na “Problémy s hardwarem”