Smajlíci při startu a konec.. Vyřešeno
Smajlíci při startu a konec.. Vyřešeno
Ahoj,chtěl jsem si přeinstalovat Win ,protože jsem si stáhl včera program na přetaktování a od tý doby když jsem zaplc pc tak mi naběhla klasická obrazovka ,ale místo hodnot jako procesor ,ram atp... tak tam byli takoví barevní smajlíci a i když jsem disk zformátoval a restartoval a nakonec i updatoval bios,tak to pořád přetrvává,tam kde se mi zobrazuje stisknutím klávesy spustíte cd/dvd tak od tamtud to zamrzne a to i s jiným dvd zkoušel jsem i starý xp i plánovaný windows 7 64bit home premium...měl jsem je tam i dřív origo...Nevíte někdo co s tím?Je jiná možnost než nový hadr??Dííky moc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smajlíci při startu a konec..
Doporučuji si stáhnout CD Hiren Boot a vypálit na CD. Součástí disku jsou různé programy na otestování paměti HDD atd. Pokud se dostaneš do BIOSu, tak nastav bótování DVD/CD mechaniky a nabótuj z uvedeného CD a otestuj paměti (Pokud zjistíš vadnou paměť je třeba ji vyměnit za dobrou), HDD (vadný HDD nahradit jiným). Jestliže test dopadne dobře, vyber na CD program na práci s HDD. Tam odstraň stávající oddíl/y a znovu je vytvoř. První na který budeš instalovat systém musí být primární. Naformátuj pomalým formátem, trvá sice déle, ale průběžně kontroluje disk a tím se vyhne případně vadným sektorům. Teprve potom zkus instalovat systém. Pokud se nezadaří je problém se základní deskou, grafickou kartou, procesorem, nebo i zdrojem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jů,díky to vypadá dobře tenhle prográmek,sice už jsem to vyřešil,ale i tak se mi bude hodit.Díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napiš čím to bylo a potom případně označ za vyřešené
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No tak nevím čím to bylo,ale já jsem hard disk přepojil do jiného pinu na mb a ještě jsem se pohrabal v biosu trochu,resetoval jsem ho párkrát a dal tam cd s win xp,nainstaloval,vše v pohodě a pak jsem přes xp nainstaloval win 7 64-bit home premium,vymazal jsem windows.old a hotovo,není s tím už žádný problém,jinak měl jsem 64bit Ultimate,ale doneslo se ke mě že jsou náročnější na systém než home,tak jsem tam dal ty home,nevím co je na tom pravdy,ale vím,že na win xp mě šly třeba gta4 mnohem líp než na sedmičkách.Mám Gigabyte x38-dq6,intel core 2 duo e 7300 taktováno na 3 ghz,slabá grafika gf8500 gt 512mb,4gb ram ddr 2...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”