[OT] Mobilní tarify - kredit

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: [OT] Mobilní tarify - kredit

Příspěvekod guest » 18 kvě 2011 13:48

O2 ZERO ničím zvlášť nevyniká, ceny jsou v rámci ČR přiměřené. Výhodou je že není žádný paušál a nemusíš se starat o nějaké dobíjení. Provoláš dvacku, přijde fa na dvacku, provoláš litr, přijde faktura na litr.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 kvě 2011 14:09

S tím kyslíkovým ZERO si teda moc nepomůže

Měsíční paušál 0 Kč
Minuta volání do všech sítí 6,00 Kč
Cena SMS 1,90 Kč
Cena MMS 5,90 Kč

Navíc úvazek na 2 roky :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 18 kvě 2011 21:25

O moc si nepomůžu, pravda
Volání budu mít levnější o 1,50 a sms o 0,10kč.. Nojo, s tím kreditem vážně lepší ceny neudělám.. Uvidím, jestli se vůbec odhodlám řešit ten přechod na ZERO

Zkoušel jsem to objednat přes internet. Myslel jsem, že mi to jenom přehodí, ale na konci formuláře byla jediná volba aktivace a to, že mi to doveze kurýr. Což nechápu, co by mi měl vozit :D

guest

Příspěvekod guest » 18 kvě 2011 21:33

A je tak velkej problém tam zavolat a zeptat se, ostatně lze tam i napsat. Ty 200,- jsou vratný, jak jsem dočetl.

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod rosscow » 18 kvě 2011 21:42

Můžu zákazníkovi zřídit O2 paušály s 30 - 50% slevou. Třeba tarif XXL, kde je volání nonstop do všech sítí zdarma, stojí v kamenném obchodě 3900. Já ho můžu nabídnout za 1950. Je to jen ukázkový příklad, tarify jsou k dispozici samozřejmě nižší. Nejlevnější za 210,- s 40 volnými minutami do všech sítí + nějaké ty výhody. Myslím, že tam je volání do O2 o víkendy zdarma, ale to bych kecal. Levnější už je pak tarif O2 kůl za 180,-. Nějaké ty volné minuty a smskování do sítě O2 zdarma. Tady musí být zákazník maximálně 26 let starý.

A jaké v tom jsou neplechy?
Je to jen pro ty, kteří mají Vodafone paušál se smlouvou minimálně 6 měsíců nebo si dobíjí kredit a pro ty, kteří mají T-Mobile pouze kredit. Znáte to, konkurence a přebírání zákazníků, jak to normálně na trhu chodí. Číslo se portuje (převádí), čili zůstane nezměněné a zůstává stejné. V tom bych viděl, krom cen na kterých se dá ušetřit, velkou výhodu.

To jen tak na okraj. Nechci tady tím hltit fórum. Kdyby někoho něco zajímalo více, tak PM.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 18 kvě 2011 21:43

memphisto píše:Já mám tarif Student od VF. Za 300 měsíčně Internet + 50 minut (po provolání za 3 Kč/min) + 200 SMS (po propsání 0,5 Kč/kus): jde to jak u paušálu, tak u nabíjecí karty. Akorát musíš mít vždycky dostatečný kredit.

Přesně toto bych byl ochoten do tarifu investovat, jsem student, takže by problém neměl být.
Akorát potřebuji být u O2.
Nyní mám HTC Desire s Androidem, takže potřebuji internet i mimo wifi síť, navíc za měsíc prosmskuji + provolám kolem 250Kč.
Nemáte někdo nějaký tip na přesně takovýto tarif u O2, nebo se jich raději rovnou zeptat a odkázat to na konkurenci ? :D
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

guest

Příspěvekod guest » 18 kvě 2011 21:49

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 18 kvě 2011 22:03

Samozřejmě umím a mám už své priority, ale jak můžeš vidět, tak se zde nenachází takový, který by mi vyhovoval. Vodafone to ale nabízí, dokonce si to můžeš konfigurovat i online. U O2 ovšem ne.
Napsal jsem jim email, tak jsem zvědav. :D
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

guest

Příspěvekod guest » 18 kvě 2011 22:06

Tak to já taky, u kyslíka jsou pěkný kreténi. :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 kvě 2011 23:32

Nebo to zkus na kyslíka tak, že bys rád přešel na paušál, ale žádný ti nevyhovuje, tak jestli by ti neuvolnili číslo, že bys chtěl ke konkurenci a uvidíš, jak ti hned seskládají nabídku a za lepší cenu jak jinde!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 19 kvě 2011 00:04

Několik let jsem u Vodafonu a jde to. V současnosti mám paušální poplatek 279 Kč, 50 minut/50 sms.
V reálu samozřejmě provolám víc, ale většinou se vejdu do 500. Vzhledem k tomu, že vyšší tarif už bych nevyužil, 5 kč/min a 1,20 za sms na české poměry ujde.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Petr186 » 19 kvě 2011 09:50

Nemusíš všechno dělat z mobilu, dá se šetřit, posílat sms zdarma z pc a volat třeba skypem také.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”