Prosím vás. Mám zde takový problém. Na mém poči doma mi často (tak 2×-5× do týdne) při startu vznikne modrá smrt a že ji způsobilo ati2dvag.dll. Používám gk ati x1650. Mám nejnovější ovladače. Zajímalo by mne, proč to dělá, co z toho má, že mi vyvolá bsod, snad jsem nic tak špatného neudělal. A taky by mne zajímalo, jak se to dá opravit. No
Modrá ati2dvag.dll
Modrá ati2dvag.dll
Modrý den 
Prosím vás. Mám zde takový problém. Na mém poči doma mi často (tak 2×-5× do týdne) při startu vznikne modrá smrt a že ji způsobilo ati2dvag.dll. Používám gk ati x1650. Mám nejnovější ovladače. Zajímalo by mne, proč to dělá, co z toho má, že mi vyvolá bsod, snad jsem nic tak špatného neudělal. A taky by mne zajímalo, jak se to dá opravit. No
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Modrá ati2dvag.dll
Nejspíš to není právě vhodný ovladač pro uvedenou grafickou kartu. Odinstaluj jej a nainstaluj některý starší. Ne vždy je nejnovější ovladač ten nejlepší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mno tak ano, zkusím najít starší ovladače. Anebo i nějaké alternativní? Třeba né od ati. Určitě taky takový existujou. Ale zas je mi divné, že ati nechce atiácký ovladač
Jo a nemůže se třeba přehřejvat? A co mám udělat, aby se nepřehřívala?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
Alternativní asi budou taky, ale proč je tam cpát, když jsou kvanta od výrobce :)) Co se týče teploty zkus GPU-Z na měření teplot :))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2771
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”