během června mi má na účet přijít na mé poměry celkem velký obnos a 17k bych chtěl vyčlenit na NTB... mohu si dovolit nějaký menší přeplatek, ale rád bych zůstal u 17k.
Problém je, jaký NTB... zatím se mi líbil tento: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-d232857.htm
Ale nebude to ten HDD příliš brzdit (jde o výkon, né dobu načítání)? Není ta grafika k tomu procesoru zbytečná?
Také bych prosil o doporučení něčeho co možná nejvýkonnějšího do 17k s výdrží alespoň kolem 3h. (je mi jasný, že né ve hrách) Chci na tom dělat školní záležitosti, Grafiku, 3D Grafiku, Motion Design... ale nepotřebuju ultra - krátké renderovací časy, i když by to bylo konfortnější. Dorenderovat to můžu nechat na stolním PC... Kvůli myši je potřeba Bluetooth (nechci, aby mi někde čouhal nějakej čudlík, byť malej). Také bych si chtěl zahrát hry a jelikož nevíc, co bude za pár let, chtěl bych, aby rozjel nové hry i za těch pár let, je mi jasný, že to nepůjde na plné, ale chci myslet co nejvíc do budoucnosti).
Takže abych to shrnul, hledám co nejvýkonnější a zároveň nejlépe vyrovnaný NTB do 17 000 Kč (tím myslím, aby nebyla ultra výkoná grafika k pomalému procesoru, nebo naopak...či výkonný procesor i grafika a 2 GB ram... ) Pakliže se nějaký požadavek ukáže jako blbost, tak jsem schopen ho oželit

Předem děkuji za váš čas.