Za 4 hodiny má skončit svět co si o tom myslíte?? Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Za 4 hodiny má skončit svět co si o tom myslíte??
No to bude konec až půjdu z hospody .....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže bude konec světa a přežijí jen Ti vyvolení a budu mezi těmi vyvolenými, tak až se probudím pustím si rádio, abych zjistil kolik to přežilo našich politiků a mám strach, zda nebudeme bez vlády parlamentu atd. Co by jsme si bez nich počali? Chudáci novináři by neměli už vůbec o čem psát. Docela se na to těším. Nějak si nedovedu představit, že by jich byla většina mezi těmi vyvolenými. Nu necháme se překvapit, ale pravděpodobně se nesplní jedno ani druhé, i když je to asi jediná možnost, myšleno tím konec světa, jak některé dostat od koryta.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
2 hodiny a 56 minut
a nebo jak psal mike007 se mu to zase nepovedlo 

PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
No co aspoň už bych neměl starosti s kým mě podvádí mladá či jestli si nerozbiju u Free Runu hubu =D=D
Na Islandu se probudila sopka, island se připravuje na záplavy ledu. (2:12h do konce
)

PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
Ať není smutný, že mu ani druhý pokus nevyšel, třeba se mu to podaří na třetí 

Chudinka mnich :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
racik198: Nevím, proč pořád odpočítáváš, když dle článku se to mělo stát v sobotu.
Dneska je neděle. Budíčeeek
Dneska je neděle. Budíčeeek

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
mike007: v sobotu podle amerického času, takže u nás to vychází na neděli ráno. Amíci jsou holt trochu přibrždění
Každopádně už je ale po termínu a další fanatický křesťanský pomatenec utřel nos, navíc už podruhé takže je zvyklý, akorát je varující kolik lidí je schopných takovéhle hovadině věřit.
I když zrovna v USA to není až tak překvapivé, při jejich intelektuální úrovni, kdy 60% Američanů nenajde USA na mapě světa a jen o málo méně věří že Země je placatá! Navíc je to stát s největším procentem náboženských fanatiků na světě, takový Pákistán nebo Írán zůstávají v tomto ohledu daleko za USA a Saúdskou Arábií...
Apropó Island, to mi připomíná jednu starší hlášku: "Odpusťte Islandu dluhy, a on vypne sopku."

Každopádně už je ale po termínu a další fanatický křesťanský pomatenec utřel nos, navíc už podruhé takže je zvyklý, akorát je varující kolik lidí je schopných takovéhle hovadině věřit.
I když zrovna v USA to není až tak překvapivé, při jejich intelektuální úrovni, kdy 60% Američanů nenajde USA na mapě světa a jen o málo méně věří že Země je placatá! Navíc je to stát s největším procentem náboženských fanatiků na světě, takový Pákistán nebo Írán zůstávají v tomto ohledu daleko za USA a Saúdskou Arábií...
Apropó Island, to mi připomíná jednu starší hlášku: "Odpusťte Islandu dluhy, a on vypne sopku."

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
A jé... sem si připravil foťák, že alespoň něco zajímavýho nafotím a zas sem zaspal další konec světa... :(
lol, jak se tomu každý směje 
odpočítávali čas, a vždycky smajlík
k tomu, jako by to byla nějaká sranda 
Už 101. pokus za posledních 100 let nevyšel
Ale myslím, že je nějakej film, který se odehrává roku 2012 tak aby se to fakt nestalo..
Byl i film o Japonsku, jak tam byli ty zemětřesení, nebo záplavy, nebo co, a odehrával se roku 2011 a potom se to opravdu stalo..
Nevím, nevím

odpočítávali čas, a vždycky smajlík

Už 101. pokus za posledních 100 let nevyšel

Ale myslím, že je nějakej film, který se odehrává roku 2012 tak aby se to fakt nestalo..
Byl i film o Japonsku, jak tam byli ty zemětřesení, nebo záplavy, nebo co, a odehrával se roku 2011 a potom se to opravdu stalo..
Nevím, nevím

- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vítejte v nebi 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1964