on-line hra COD2 - seká se, proč?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Dvoři
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

on-line hra COD2 - seká se, proč?

Příspěvekod Dvoři » 27 pro 2006 17:18

Hraju hru cod2 pžez internet, Jelikoš tahle hra je dosti náročná potřebujete good hardware. Ok můj hardware byl průměrnej a tak sem měl při hře něco okolo 50-70 fps (počet snímků za sekundu) ((sekání :smile: )) , jelikož sem si sekání chtěl omezit , koupil sem si novou grafiku a to ati Radeon 800x gto(je to 256 ) a po jejím zapojením se mi sekání hry zvýšilo , :-( nechápi čim to je , ram paměť mam 876 a procesor 22 , moje požadavky tuhle hru přesně splňují , tak čím to sakra je , že se mi hra seká ještě víc , jen tak orientačně nyní mam 35 fps omg snad si dokážete představit mé překvapení s nové grafiky:(
ovládaše nainstalovaný mam. tak čím to je, že by snad chyba někoho druhého?? :evil:

mod. by Ltb - úprava nadpisu - příště prosím nepoužívej nadpis typu "co je to za zvláštní věc?" - to nikomu nic neřekne
+ chyby můžeš jednoduše upravit zeditováním svého příspěvku (kliknutím na upravit) - pěkné svátky :-)
Co je to život??

Reklama
Dvoři
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dvoři » 27 pro 2006 17:19

jo a omlouvám se za pravopisné chyby pospíchal sem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Co je to život??

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 27 pro 2006 17:23

Nepoužívám ani uvedenou hru, ani uvedenou grafárnu. Kdybych já měl takový problém, tak bych automaticky sáhnul do nastavení grafiky přes Vlastnosti plochy, pak Nastavení, Upřesnit a v záložce pro tvoji grafárnu bude určitě několik nastavení, které můžeš změnit ve vazbě na použitý monitor (ne každý monitor zvládá nastavení grafické karty).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 pro 2006 18:13

Upřesni z jakých pamětí máš složenou celkovou paměť a jaký procesor(CPU). Preventivně doporučuji otestovat paměť.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 29 pro 2006 12:21

Jen mě tak napadá-jaký máš zdroj? Tahle grafika je extra žrout energie,třebas se jí nedostává Watů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • proč nb nebere boot antivir
    od Stenatko » 03 dub 2025 00:19 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    7727
    od Stenatko Zobrazit poslední příspěvek
    03 dub 2025 21:42
  • Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
    od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě
    7
    4830
    od zuzana3 Zobrazit poslední příspěvek
    25 pro 2024 22:23

Zpět na “Hry”