Příspěvekod liborek » 07 čer 2011 21:10
Všechny tyhle příměry atd.ovšem dost kulhají na obě nohy v zásadním problému.Nikdo,nikde a nikdy nikoho nenutil kupovat si produkty všech těch výrobců her a herních konzolí,počítačů atd.Pokud by oni hackeři bojovali za jakousi imaginární svobodu člověka,tak by /zrovna tak jako softpiráti/všechen tenhle "balast"ničili a ne se ho např.pokoušet dávat k dispozici všem,pokud možno zdarma.Pak by jsme s e mohli vracet k tomu čtení knih /zatím bez SOA

/nebo ještě lépe k ústnímu podání./OT:Snad by to pomohlo k zlepšení příšerných příspěvků redaktorů TV,kteří neumí sestavit smyslplnou větu/.To mi připomíná mého známého,jehož syn, přesvědčený anarchista, neustále bojuje proti kapitalismu,konzumní společnosti atd.Ovšem to mu nebrání aby se vždy, tak jednou za 14 dní, objevil u dveří svého otce a nenafasoval "apanáž".Na ty trička a sandálky co nosí bych já tedy peníze nevydal.On, holt, přítel nemá tu náturu aby ho v tom nechal vymáchat.No,jak vidím už by to ode mě stačilo .Jede to nějakým jiným směrem.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.