Posilujete ??
- Andrew98
- Level 5.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Re: Posilujete ??
já něco málo mám při těle ale není to že bych nesportoval ale že blbě jím 3krát týdně do házené každý týden aspoň kilák na kole a in-liny moje nejoblíbenější bývaly doby kdy sem dával 50 kiláků týdně to mi moc dobře nedělalo na nohy takže teď jenom s mírou a k tomu jídlu se nemůžu přemluvit  

Naposledy upravil(a) Andrew98 dne 12 čer 2011 11:58, celkem upraveno 1 x.

Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
						ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- alenka_v_říši_divů
- Level 6 
- Pohlaví:  
- Stav:
Honza522: ale nic...  Každý jsme nějaký... každý ať si dělá, co chce... Pokud to neomezuje ostatní...
 Každý jsme nějaký... každý ať si dělá, co chce... Pokud to neomezuje ostatní...

Každý jsme nějaký... každý ať si dělá, co chce... Pokud to neomezuje ostatní...
 Každý jsme nějaký... každý ať si dělá, co chce... Pokud to neomezuje ostatní...- mar00m
- Level 2.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
Neposiluju.... Právě jsem zjístil.......
.....
.....
Že mám podváhu.... Prý bych měl přibrat 25 kg... :)

.....
.....
Že mám podváhu.... Prý bych měl přibrat 25 kg... :)
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
						- memphisto
- Guru Level 13 
- Pohlaví:  
- Stav:
Proč se řídíš nějakými podivnými tabulkami ... Nejde to univerzálně připasovat. 
Já jsem bohužel za studia přibral nehorázně. Od rána do večera ve škole po dobu pěti let a oběd jen aby se neřeklo, tak gyros, psa kung s přílohou pao a různé fast foodové speciality a z playboye s vahou pod 60 kg jsem se vypracoval na špeka 92 kg při výšce 169 cm. Hnus a mám teď po státnicích co dělat
Dříve to byla pohoda. 2x týdně hokejbal, 2x týdně florbal a fotbal a o víkendu dlouhé vyjížďky na kole. Posilovna mě nebere. Tam jsou takoví ti, jak si pořád líbají bicáky a porovnávají si je jak malí kluci pindíky ...

Já jsem bohužel za studia přibral nehorázně. Od rána do večera ve škole po dobu pěti let a oběd jen aby se neřeklo, tak gyros, psa kung s přílohou pao a různé fast foodové speciality a z playboye s vahou pod 60 kg jsem se vypracoval na špeka 92 kg při výšce 169 cm. Hnus a mám teď po státnicích co dělat

Dříve to byla pohoda. 2x týdně hokejbal, 2x týdně florbal a fotbal a o víkendu dlouhé vyjížďky na kole. Posilovna mě nebere. Tam jsou takoví ti, jak si pořád líbají bicáky a porovnávají si je jak malí kluci pindíky ...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod,  Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
						Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- 
				Inside
- Pohlaví:  
Tak s některými tady souhlasím. Nemám cenu několikrát týdně chodit do fitka a neustále se přemáhat. Žere to prachy a posilovat se dá i doma. Ono nikdy při nesprávném intenzivním cvičení pouze narostou svaly, ale ti jsou jen pro okrasu, protože síla se nezvětší. Člověk by měl pro sebe něco dělat v rámci svých možností.

Vy si myslíte, že všichni co chodí do posilky tam chodí jen proto že "musí"? Každý co chodí do posilovny nemusí být hned ňaky vrah špatný.
Někoho to v posilovně třeba baví! Každého baví něco jiného. A né všichni chcou mít svaly aby mohli dělat machry nad vizuálně slabšíma.
Třeba já tam chodím, protože jsem za poslední rok zhubl něco kolem 10kg, teď mám 88kg při výšce 185cm a jen si chci trochu vyrisovat postavu.

Někoho to v posilovně třeba baví! Každého baví něco jiného. A né všichni chcou mít svaly aby mohli dělat machry nad vizuálně slabšíma.
Třeba já tam chodím, protože jsem za poslední rok zhubl něco kolem 10kg, teď mám 88kg při výšce 185cm a jen si chci trochu vyrisovat postavu.
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
						- Tomina
- Level 5.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
memphisto: Tak výšku máme podobnou, ale 92 kg., to si snad ani nedovedu představit..já měl nejvíce 80 kg a byl jsem jako prase.. 
To BMI také neuznávám..vůbec nebere v potaz to, že borec s výškou kolem 170 cm nemůže mít 65 kg (to možná tak dítě s věkem do 15 let), nebere v potaz váhu tuku, či aktivní svalový hmoty..je to opravdu blábol..
Jinak s memphistem souhlasím, já také nejvíc nabral během studií..zkouškový pro mě znamenalo tuny sladkýho 

S těmi posilovnami je to celkově takový zvláštní fenomén..možná by nebylo od věci, kdyby o tom někdo natočil dokument..ti nabušenci, kteří se na sebe koukají do zrcadla a pusinkují si bicáky, no není to nic pro mě..ale rozhodně tím nikoho nenapadám, pokud to někoho baví, tak proč ne..
teflondon: pokud na tom avataru jsi ty, tak ten pas je opravdu krutě útlý, to by ti mohla i leckterá holka závidět.. :-)

To BMI také neuznávám..vůbec nebere v potaz to, že borec s výškou kolem 170 cm nemůže mít 65 kg (to možná tak dítě s věkem do 15 let), nebere v potaz váhu tuku, či aktivní svalový hmoty..je to opravdu blábol..
Jinak s memphistem souhlasím, já také nejvíc nabral během studií..zkouškový pro mě znamenalo tuny sladkýho

S těmi posilovnami je to celkově takový zvláštní fenomén..možná by nebylo od věci, kdyby o tom někdo natočil dokument..ti nabušenci, kteří se na sebe koukají do zrcadla a pusinkují si bicáky, no není to nic pro mě..ale rozhodně tím nikoho nenapadám, pokud to někoho baví, tak proč ne..
teflondon: pokud na tom avataru jsi ty, tak ten pas je opravdu krutě útlý, to by ti mohla i leckterá holka závidět.. :-)
těch 92Kg na 169cm je teda hodně,ale jen tou úpravou jídelníčku by se dalo shodit mnoho kg. BMI taky neuznávám ,je to hodně obecné a skoro vůbec to neodpovídá reálu u mnoha lidí. Tomina: díky snažím se ho udržet co nejvíce úzký a rozšířit záda a ramena kvůli V tvaru trupu. Když zůstane do těch 85 cm budu rád. Jinak na kole taky jezdím ,hlavně v létě. Rád si naplánuju nějakou trasu po ktéré jsou různé přírodní zajímavosti atd.. Minulý rok v létě jsem chtěl zkusit co vydržím a ujel jsem asi 75km pod modrou oblohou v bezvětří, nikde ani živáčka,teploty vysoko přes 30°C.  Posledních 10 Km jsem doslova mysel ,že chcípnu.

Tak já posiluju prsty na klávesnici a každej den když je pěkný počasí si dám tak 15km na kole. Ale to BMI je blbost, jiný je to u ženskej a jiný u chlapů - blbost. Jinak žeru jako prase a furt sem hubenej 

Just Fucking Google It!
						- memphisto
- Guru Level 13 
- Pohlaví:  
- Stav:
Co mám vyzkoušeno, když jsem měl chvíli, tak nejvíc pomáhá jídelníček. Denně 5-7 menších jídel a jíst pravidelně a ne až mám hlad a během týdne jsem měl 7 kg dole... Jenže najít si ten čas ....

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod,  Memtest, CCleaner
- samael.35
- Level 4 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Jednoznačne bicykel  :)  ináč,  šialená jazda po klávesnici, večerné pojedanie arašidov a iných drobností pri pc........

samael.35
Dříve jsem sportoval celkem hodně, kolo, fotbal, v zimě na rybníku hokej, pokud to šlo  , aj., ale na gymplu jsem ukrutně zlenivěl, velký podíl na tom má pc
, aj., ale na gymplu jsem ukrutně zlenivěl, velký podíl na tom má pc  . Jediné, co mi zůstalo, je občasné hraní pinčesu, ale při tom se moc nenapohybuji
 . Jediné, co mi zůstalo, je občasné hraní pinčesu, ale při tom se moc nenapohybuji   . Kolo, jsem od doby řidičáku mockrát neviděl, všude si vozím prdel
 . Kolo, jsem od doby řidičáku mockrát neviděl, všude si vozím prdel  , přesto nemám problém s nadváhou. Při 176cm mám 64 kg. Do posilky jsem také chodil, ale je to příliš drahé.
 , přesto nemám problém s nadváhou. Při 176cm mám 64 kg. Do posilky jsem také chodil, ale je to příliš drahé. 

, aj., ale na gymplu jsem ukrutně zlenivěl, velký podíl na tom má pc
, aj., ale na gymplu jsem ukrutně zlenivěl, velký podíl na tom má pc  . Jediné, co mi zůstalo, je občasné hraní pinčesu, ale při tom se moc nenapohybuji
 . Jediné, co mi zůstalo, je občasné hraní pinčesu, ale při tom se moc nenapohybuji   . Kolo, jsem od doby řidičáku mockrát neviděl, všude si vozím prdel
 . Kolo, jsem od doby řidičáku mockrát neviděl, všude si vozím prdel  , přesto nemám problém s nadváhou. Při 176cm mám 64 kg. Do posilky jsem také chodil, ale je to příliš drahé.
 , přesto nemám problém s nadváhou. Při 176cm mám 64 kg. Do posilky jsem také chodil, ale je to příliš drahé. 
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
						PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”