Nejde nainstalovat tiskárna
Nejde nainstalovat tiskárna
Nemohu nainstalovat tiskárnu HP PSC 1355 z instalačního CD (CD nenačte instalaci) a ani ze souborů stažených z hp.com, které slouží jako instalační CD. Už jsem zkoušel vše a nevím jak dál. Možná, že jsem ji předtím špatně odinstaloval a teď kvůli tomu nejde nainstalovat. Existuje nějaký program který odstraní zbylé soubory tak jakoby tiskárna v PC nikdy nebyla a já mohl instalovat od znova, pokud by to šlo instalovat. Popřípadě jak spustit instalaci z CD-ROMu či ze souborů stažených z HP.com. Prosím o radu. Díky.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde nainstalovat tiskárna
Přidat nebo odebrat programy jsi zkoušel?
Projeď počítač c-cleanerem a zkus znova.. CO znamená, že pc nenačte instalaci? Jaký máš windows?
Projeď počítač c-cleanerem a zkus znova.. CO znamená, že pc nenačte instalaci? Jaký máš windows?
Jo přidat nebo odebrat programy jsem zkoušel tam jsem vše odebral co tam bylo po původní instalaci tiskárny. CCleanerem jsem taky čistil a nic. Mám Win XP. To znamená, že se CD nespustí samo a nezahájí instalaci, musím ho spustit ručně, ale po ručním spuštění nevím jak se dostat do instalačního procesu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Některé tiskárny vyžaduji spuštění instalace, ale nesmí být připojeny tiskárna k PC. Teprve během instalace jsi vyzván k připojení tiskárny. Pokud se nespustí instalace z CD k tiskárně je nejspíše poškozeno. Zpravidla je na tom CD i návod instalace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Autorun zneschopnil ve Win MS, aby prý předcházel virům
Je to těžké přečíst si autorun.ini, co se má spustit? V naprosté většině stačí poklepat na autorun.exe

Pic: Chápu Tě, ale nejde nic. Nevíš kde se nastavuje u mechaniky, aby se CD spustilo automaticky, treba to pomůže :)
X: ja tam zadnej autorun.exe nemám...je tam autorun.ini, ale v tom se absolutně nevyznám..
X: ja tam zadnej autorun.exe nemám...je tam autorun.ini, ale v tom se absolutně nevyznám..
setup tam je, ale ten se nechce otevřít..
-
- Pohlaví:
A jak se to snažíš otevřít? Klikni na to dvakrát levou myší, anebo lépe - dej sem screen.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Po kliknutí na autorun se zobrazí instalační informace. Klikni na složku Setup a dej sem její screen.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4879
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4216
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 4
- 3233
-
od sasshrek