Kolik místa na torrent?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kolik místa na torrent?
Stahuji torrentem soubor o velikosti 4,2Giga a na disku mám 5,4giga volného místa,ale hlásí mi to chybu:Není dostatek volného místa.Co je špatně.Potřebuji víc místa kvůli nějakým ,,odkládácím souborům"nebo ...Nevím o co jde.Nebo teď mě napadlo neblokuje mi to místo Koš?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš bych řekl že tam máš opravdu málo místa.Proveď defregmentaci disku a teprve pak uvidíš skutečnou velikost na disku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem něco ubral a pořád nic,ikdyž ukazuje volné 7,1giga.No a pak jsem na to přišel
Je tam ještě jeden soubor který je stažený jen asi na deset procent,ale když na něj kliknu tak mi ukazuje velikost kterou by měl po stažení!!Tak když jsem ho připočetl tak mám disk plný.Ovšem tu velikost to ukazuje jen když se dívám přímo na složky.Pokud dám Vlastnosti celého disku tak to tam¨nefiguruje a ukazuje mi to volné místo.Vidí opravdu jen těch deset procent stažených. 

FAT32
http://cs.wikipedia.org/wiki/FAT
nemas nahodou FAT32 ?
"Mezi hlavní omezení FAT32 patří maximální velikost souboru 4 GB."
Zjistis to tak ze v TENTO POCITAC klepnes pravim na disk a das VLASTNOSTI
nemas nahodou FAT32 ?
"Mezi hlavní omezení FAT32 patří maximální velikost souboru 4 GB."
Zjistis to tak ze v TENTO POCITAC klepnes pravim na disk a das VLASTNOSTI
t0 be free
________
Vše co chcete o mně vědět bylo již řečeno !
To je pech že ste u toho nebyli co ???
________
Vše co chcete o mně vědět bylo již řečeno !
To je pech že ste u toho nebyli co ???
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fat 32 mám/NTSC jsem nikdy nedával,mám na disku i 98 a nechce se mi s každýn oddílem šachovat/,ale co tím myslíš ...omezení....To asi nemá nic společnýho s místem na disku.Už jsem stahoval i sedm giga.Prostě když se dívám na komplet disk D: tak mám volný 7giga.Ale pokud ho otevřu a sečtu jednotlový složky tak nemám volnýho nic.Ikdyž je v souboru staženo jen třeba 200mega tak pokud dám vlastnosti tak ukazuje 4,3GIGA což je velikost souboru až bude stažen.Ten soubor už si ,,vykolíkoval"území.Ale pokud se díváš na oddíl jako celek,tak tam není nic vidět a stále to ukazuje volné místo.Ale stejně ,jak je to myšlený s těmi čtyřmi giga u fat32?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo s tím nedotaženým souborem máš pravdu.Program (u mne BitLord) si pro stahovaný soubor vyhradí místo na disku i když tam ty data ještě nejsou.Ale mně to okamžitě ubere místa na disku, takže nevím proč tobě ne.Jo a disky mám dva jeden mám v Fat 32 a druhý v NTSC a nezjistil jsem mezi nima žádný rozdíl.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to možná bude tím FAT 32.Sice jsem stahoval i větší soubory,ale to byl torrent o velikosti 6 giga,ovšem v něm byly jednotlivé soubory po dvou giga.To co chci stáhnout má ale jen jeden soubor o velikosti 4,32 giga.Tak to jsem v p.....!kdysi jsem to tak dal kvůli dvěma systémům co mám na počítači aby šli vzájemně mezi sebou.Teď už bych to i oželel,ale formátovat znovu počítač když nemusím zas až tak.Blbá otázka nejde to nějak
,náhodou,
i bez formátování.Tedy z fat32 na NTFS?Nebo nejde nějak obejít tu velikost torrentu aby to šlo stáhnout? 

Jasně, formát toho disku zmněníš třeba programem Parttion Magic.. Ale dej si bacha. Sám si říkal že na tom disku máš ještě Win98 a jestli jim přehodíš ten filesystem na NTFS už ti nikda nenajedou protože ho nepodporují. (na rozdíl od třeba Win XP, nebo Win 2K)
PS: parkrát sem tu viděl zkratku NTSC, což je tuším formát videosignálu pužívaný v USA
(u nás se používá PAL)
PS: parkrát sem tu viděl zkratku NTSC, což je tuším formát videosignálu pužívaný v USA
(u nás se používá PAL)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kruci někde sem viděl PATCH pro 98 aby viděli i NTFS kde to jen bylo?...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Něco je tady:
http://www.winpack.org/
A tady:
http://www.studna.cz/474/aplikace-pro-k ... indows-98/
http://www.winpack.org/
A tady:
http://www.studna.cz/474/aplikace-pro-k ... indows-98/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2793
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-