Slučoval jsem pomocí Particion Magic 2 disky. Disk G (10Gb) a H (130Gb). Dal jsem sloučit a do názvu složky jsem dal G. Disky se mi sloučily a pod DOSem se přesunuli i soubrory, trvalo to cca 5 hod. Při spuštění se mi v daném disku zobrazili pouze data z původního disku G, ale už ne z disku H.
V Particion Magic vídím, že na disku jsou podle velikosti všechny data, stejně i při defragmentaci, ale fyzicky ty data nevidím.
Poradtě mi prosím jak daná data zachránit a zobrazit. Díky
HDD - po slouceni disku se nezobrazují data
no jo ten program je celkem dooooost hustej :-)
dělal jsem něco podobného před půl rokem a výsledkem bylo to že jsem přišel o deset filmů, pět set hudebních alb, všechny protokoly, projekty a přípravu k maturitě...
jo a stalo se to asi týden po tom co jsem úspěšně odmaturoval... otázka - Pevné disky
dělal jsem něco podobného před půl rokem a výsledkem bylo to že jsem přišel o deset filmů, pět set hudebních alb, všechny protokoly, projekty a přípravu k maturitě...
jo a stalo se to asi týden po tom co jsem úspěšně odmaturoval... otázka - Pevné disky
Nedávno jsem zkoušel přesouvat místo na disku z jedné partition na druhou a nedopadlo to moc dobře. O data jsem sice nepřišel, ale nakoplo mě to windowsi a MBR (Master Boot Record). Naštěstí mě zachránil příkaz fix mbr v konzoli a opravná instalace windows. Na internetu jsou na Partition Magic dva názory:
1. Perfektní program nikdy jsem s ním neměl problém a moc mě pomohl.
2. Dělil jsem disk, tak jako mnohokrát předtím a hups a ztráta veškerých dat. Takže bacha!! Nezahrávejte si s těmito prográmky a když už, tak zálohujte!!
Takže můj názor zní neblbnout z Partition Magicem a když už, tak zálohovat zálohovat zálohovat!!!!!!!
1. Perfektní program nikdy jsem s ním neměl problém a moc mě pomohl.
2. Dělil jsem disk, tak jako mnohokrát předtím a hups a ztráta veškerých dat. Takže bacha!! Nezahrávejte si s těmito prográmky a když už, tak zálohujte!!
Takže můj názor zní neblbnout z Partition Magicem a když už, tak zálohovat zálohovat zálohovat!!!!!!!
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Partition Magic přesouvá data ze sloučeného partitionu do adresáře. Podívej se, jestli se ti na G neobjevil nějaký adresář Drive H nebo podobně.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Ano, přesně tak, jak to tady píše mikel: PM přesouvá data z jednoho oddílu do druhého tak, že se tyto data přesunou do samostatného adresáře. Jenomže vtip je v tom, že tento adresář pojmenováváš ty, nikoliv program!!! Znamená to, že před přesunem jsi musel vědomě naťukat přes klávesnici název tohoto adresáře, jináč tě to totiž nepustí dále. Tak si vzpomeň na jeho jméno a pak ho hledej v rootu tohoto prvního disku (oddílu / partition). Pro jistotu si nastav zobrazování všech programů a složek, protože tento adresář může mít atribut skytý (nevím sice proč, ale zdá se mi, že se mi to jednou stalo). A ještě jeden doplněk: samozřejmě že kolik programů, tolik názorů na ně, ale dle mé několikaleté zkušenosti s tímto programem můžu říct jenom to, že ještě nikdy mě nezklamal a nikdy po jeho použití nedošlo ke ztrátě dat. Takovéto zkušenosti mám já.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud při činnosti programu nevypadne PC, třeba porucha v el. síti, tak většinou (dle mých zkušeností), je příčina neúspěchu mezi klávesnicí a židlí. Před použitím tohoto programu je třeba zkontrolovat a vyčistit disk a počítat s volným místem na disku pro realizaci přesunu dat a p.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4793
-
od Minapark