Zdravím, objevila se taková zajímavost, tak jsem si říkal, že se tady s ní podělím a třeba i někoho napadne, čím by to mohlo být způsoběné.
Před pár dny jsem si koupil novou myš. Předchozí myš, kterou jsem měl, byla bezdrátová a rozhodl jsem se ji vyměnit, protože odešlo kolečko, ale to není důležité. Důležité je, že ta nová už je s drátem. A teď, co se děje.
Máme s bráchou stoly kousek od sebe a každý máme svůj notebook. Jemu myš občas vynechává a říká, že se mu to děje vždycky jenom tam u toho stolu. Moje nová myš taky občas vynechává a zjistili jsme, že vynechávají obě dvě v tu samou chvíli a v tu samou chvíli zase naskočí.
Nikde jinde to nedělá, když se s notebookem kousek posunu a sednu si na zem, tak tam jede v pohodě a myš nevynechává.
Je to jenom taková zajímavost, nečekám, že by někdo věděl přesně čím to je a jak to pořešit, ale můžete klidně vyjádřit své nápady
2 souběžně vynechávající myši
2 souběžně vynechávající myši
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 2 souběžně vynechávající myši
Z jakýho materiálu je ten stůl?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ty stoly jsou oba úplně stejné. Jsou asi z nějakého dřeva, každopádně se to jako dřevo tváří. Možná je to jenom polakovaný kus dřevotřísky, ale spíš asi to dřevo. Myslíš, že to může hrát nějakou roli?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já spíš myslel jestli ten stůl třeba nemá skleněnou desku...
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ne, tím to není. Stoly jsou oba solidní a bezdrátová myška běhala vždycky bezproblémově. Problém mají jenom ty s drátem
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná se v tom místě indukuje nějaký parazitní signál.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je spíše dotaz na věštění z křišťálové koule. Pokud by byly obě myši bezdrátové, mohlo by to být vzájemným rušením, ale ne pravděpodobně ve stejný okamžik. Ovšem pokud by se v místě, kde máte PC, vyskytoval silný rušící signál (impulsního charakteru) na stejném kmitočtu, jako pracující myšky, bylo by to teoreticky možné. Ale to je jen spekulace a stejně by to nebylo trvalejšího rázu. Pokud jsou obě myšky připojeny kabelem, tak už mne vůbec nic nenapadá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Neřekl jsi to nejdůležitější: jakou myš má tvůj brácha?
El Diablo: Parazitní signál...? To by mohlo platit u bezdrátových myší, ne? Obě dvě jsou s drátem.
X: Jakou myšku... nějakou levnou od Geniusu, taky s drátem.
X: Jakou myšku... nějakou levnou od Geniusu, taky s drátem.
Tak tím možnost přebírání (kdyby to byl bezdrát) padá. Genius vypadává sám od sebe, souvislost s tvým PC nehledej.
No ale jemu ta myš vypadává jen a pouze v tom místě. Když je třeba na privátu v Brně nebo v knihovně nebo kdekoli jinde, tak ta myš jede v pohodě. Takže tou myší to podle mě nebude. Stejně tak ta moje myš. A byla by hodně velká náhoda, kdyby vypadávaly obě dvě najednou furt dokola 
V tom bude nějaký jiný zakopaný pes. Opravdu by mě zajímalo jaký...

V tom bude nějaký jiný zakopaný pes. Opravdu by mě zajímalo jaký...
skus pouzit pod mys podlozku ...mozno az prilis jednoduchy tip na riesenie, ale za vyskusanie nic nedas 

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1512
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek