Elektrický internet aneb internet v každé zásuvce
-
- Pohlaví:
Re: Elektrický internet aneb internet v každé zásuvce
Nenapíše, protože nebude mít z čeho! 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba od sousedů... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nehledě na to že jsi dům "zasvinil" signálem, který může způsobit a způsobuje rušení dalších elektronických spotřebičů v domě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Osobně si myslím, že je to lepší řešení než např. WiFi, která pro tměnu zasviní signálem vzduch okolo. Dál si myslím, že takový impulsní zdroj zasviní rušením dráty víc než zmíněné zařízení. Otázka odolnosti proti přepětí je závislá na použitých prvcích, předpokládám, že v západních sítích přežije ledasco, otázka je co bude u nás. Jinak pro mě je zatím jediná alternativa gigabirový switch a dráty - je to spolehlivé, bez rušení a rychlé.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Před pár lety jsem absolvoval školení u TTC Marconi na přenosová zařízení PCM metalického traktu. Říkali nám tam perličku, že když začali dodávat tato zařízení do Ruska, začaly jim od tamtud chodit reklamace na vstupní obvody, že při bouřkách hoří. Zvláštní bylo, že po celém světě nebyl při bouřkách žádný problém. Vyslali tedy do Ruska techniky na pozorování. Ti odjížděli s přesvědčením, že se jedná o ruskou klasiku: "Máme největší trpaslíky na světě a stejně tak i bouřky...". Nakonec se ukázalo, že ruské telekomunikace používají pro dálkové tranzity kabely s dráty o průřezu skoro 1.5, narozdíl od světa, kde se používá průřez 0.6. Tento rozdíl znamená i rozdíl v izolačním odporu. Všude na světě se dostane při přepětí na bleskojistku maximálně 2kV, vyšší přeskočí přes izolaci proti zemi. V rusku však přicházelo na bleskojistku 5kV. Díky tomu jsou prý jediný výrobce, který začal osazovat pécéemky 5kV bleskojistkami.
[/OT]
předpokládám, že v západních sítích přežije ledasco, otázka je co bude u nás.
Před pár lety jsem absolvoval školení u TTC Marconi na přenosová zařízení PCM metalického traktu. Říkali nám tam perličku, že když začali dodávat tato zařízení do Ruska, začaly jim od tamtud chodit reklamace na vstupní obvody, že při bouřkách hoří. Zvláštní bylo, že po celém světě nebyl při bouřkách žádný problém. Vyslali tedy do Ruska techniky na pozorování. Ti odjížděli s přesvědčením, že se jedná o ruskou klasiku: "Máme největší trpaslíky na světě a stejně tak i bouřky...". Nakonec se ukázalo, že ruské telekomunikace používají pro dálkové tranzity kabely s dráty o průřezu skoro 1.5, narozdíl od světa, kde se používá průřez 0.6. Tento rozdíl znamená i rozdíl v izolačním odporu. Všude na světě se dostane při přepětí na bleskojistku maximálně 2kV, vyšší přeskočí přes izolaci proti zemi. V rusku však přicházelo na bleskojistku 5kV. Díky tomu jsou prý jediný výrobce, který začal osazovat pécéemky 5kV bleskojistkami.
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím El Diablo,
nerozumím tvému příspěvku. Jaký by to mělo mít vliv na přenos datového signálu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2011 09:10) ---
Joo, a co se týká zasvinění signálu, zařízení disponuje docela spolehlivým filtrem, ale vidím, že tady nikoho o výrazných schopnostech zařízení devolo nepřesvědčím. Konzervatismus nejspíš vládne i v této oblasti.....
nerozumím tvému příspěvku. Jaký by to mělo mít vliv na přenos datového signálu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2011 09:10) ---
Joo, a co se týká zasvinění signálu, zařízení disponuje docela spolehlivým filtrem, ale vidím, že tady nikoho o výrazných schopnostech zařízení devolo nepřesvědčím. Konzervatismus nejspíš vládne i v této oblasti.....
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nemyslím si, že by to bylo o konzervatismu. Ve většině musíme obracet každou korunu a do budoucna jejích obrátek sakra přibude, než jí někomu dáme. Z tohoto pohledu je pro domácí využití zdaleka nejlevnější síť wifi, zejména když chytneme od providera akci a dá nám router za korunu. A jen tak mimo mísu. Jak se připojím do tvé sítě, když k tobě přijdu na návštěvu s notebookem a hodlám s ním šmejdit po všech místnostech? Možná jsem ve tvých očích konzervativec, ale já se spíš vidím, jako člověk, který si uvědomuje co skutečně potřebuje a co je pro něj již zbytečnost a toto je pro doma skutečnou zbytečností a co víc. Drahou zbytečností.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen mě zajímá odolnost zařízení vůči špičkám v síti, nic víc nic míň...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Podle mě je nejlepší síť WiFi a nebo klasickej Ethernetovej kabel. Jelikož jsem si na konci července koupil notebook Alienware (který si tedy nemůžu vynachválit) mě přišlo zbytečný tahat kabel dlouhej 10 m z obýbáku do pokoje a tak jsem zkusil WiFi. Je to moc dobrý řešení (teda pokud žijete v paneláku a máte na jednom místě 230 WiFi sítí z toho 50 na podobný vlnový délce tak je to na ... ) Sice taky žiju v paneláku, ale je tu jen jedna WiFi (ta moje). Pokud máte internet od O2 nebo UPC a máte D-Link + Wifi tak je to nejvýhodnější řešení. A podle mě jeba* si interenet do elektriky je pitomost jenom kvůli tomu, že riskuju zničení el. spotřebičů. Kámoš to zkusil a odjebal si doma ledničku a ta mu zničila jističe (což neni levná záležitost). Jinak montovali mu to odborníci a tak vlastní chybou to neni. 
BTW: A musim se vám svěřit s nejtajnějším tajemstvím. Já jsem totiž ... hrozně Libovej

BTW: A musim se vám svěřit s nejtajnějším tajemstvím. Já jsem totiž ... hrozně Libovej

Jaký je nejlepší AntiVirus? Windows Un-Installer
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]Tak to ti přeji spoustu šťastných hodin s Alienwarem. Taky jsem jeden měl a nikdy více. Po třech měsících reklamace, protože začal blbnout disk a praskat panty. U nás servis není, takže hurá až do USA. Měsíc jsem byl bez booku. Poslali opravený a začla se srá* grafika
Další reklamace a měsíc bez booku. Pak už jsem na to neměl nervy a prodal ho. Na amerických fórech je taky moc nechválí ..[/OT]

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jo tak to dík
Já se o něj budu teda starat jak v peřince a snad mi nějakej ten měsíc vydrží
Aspoň že nemam jen ten Notebook jinak bych teď byl v prdel* 

Jaký je nejlepší AntiVirus? Windows Un-Installer
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3039
-
od Signalista97