Prodám i5 2500k 3,3GHz, 2x5850, 8GB, 1TB, 620W+dárky-od 1Kč Vyřešeno
Re: Prodám i5 2500k 3,3GHz, 2x5850, 8GB, 1TB, 620W+dárky-od
Takže M1CH4L: Poskládal jsem podobnou sestav a cena, ani se neptej... http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... WE0112YE01 +Windows a Skříň, mimochodem sestavení pc na alfě stojí 890Kč
Never stop dreaming.
ale tak jasně že mě to živnostík neudělá zadáčo, ale zase si vem že to má posskládaný za hodinu...beru to podle sebe a to jsem amatér. když se chce někdo živit tímto, tak si taky musí najít odbyt a 4 PC za měsíc je fakt málo na uživení. můj první PC mě postavil člověk kterej se tím živil za 500 stovek včetně instalací SW. dnes by tomu odpovídala cena tak do 1000kč.
Hurricane046: nemůžeš to brát jako úlet, prostě to byl skok dopředu a místo toho, aby se osatní firmy inspirovaly, tak se soustředily spíše na to, aby byla hra prodávána na konzole (= větší profit). Těch pár fajnšmekrů, kteří si koupí hru na PC hlavně kvůli grafice, jim za to nestojí.
samotarrk: no možná hodím screen až budu na PC, teď stříhám na Macbooku
kuntscher: rodiče počítačům nerozumí, tak někdo využil jejich nevědomosti, to je dnes běžné...jak už jsem říkal, já bych si to sestavil sám
Ondys: trochu jsi to nezvládl, ta tvoje sestava má tak o 30% HORŠÍ herní výkon! 5830 CF a 5850 CF, jak to sakra někdo může vůbec srovnávat?! 5830 je o dost horší a o dost levnější karta, tak se tady neoháněj nízkou cenou. Mně je jasný, že půlce z Vás tady jde o to, abych měl co nejměnší úspěch i když to je velmi dobrá sestava, hledáte na tom mouchy a když nic nenajdete, tak argumentujete cenou (1Kč, která je prý přemrštěná)...no jo, holt čecháčství, je mi z toho zle.
samotarrk: no možná hodím screen až budu na PC, teď stříhám na Macbooku
kuntscher: rodiče počítačům nerozumí, tak někdo využil jejich nevědomosti, to je dnes běžné...jak už jsem říkal, já bych si to sestavil sám
Ondys: trochu jsi to nezvládl, ta tvoje sestava má tak o 30% HORŠÍ herní výkon! 5830 CF a 5850 CF, jak to sakra někdo může vůbec srovnávat?! 5830 je o dost horší a o dost levnější karta, tak se tady neoháněj nízkou cenou. Mně je jasný, že půlce z Vás tady jde o to, abych měl co nejměnší úspěch i když to je velmi dobrá sestava, hledáte na tom mouchy a když nic nenajdete, tak argumentujete cenou (1Kč, která je prý přemrštěná)...no jo, holt čecháčství, je mi z toho zle.
nečil se... 1 koruna není přehnaná, přehnaná je cena kup hned! netvrdil bych že je 5830 o 30% meně výkoná, ten rozdíl bude menší, ale hádat se nebudu. nicméně 5850 xtreme se prodával běžně 2600-2800 kč, takže to co tam máš ty za cenu je docela prasárna a nemůžu se ubránit dojmu,že na tom chceš vytřískat...prodáváš zboží z druhé ruky a je přitom předraženo v desítkách procent proti novému zboží(mluvím o GK). měl by sis najít cenu nových komponent spočíat a z toho zlevnit min. 20 spíše 30% a s takovou cenou počítat. cenu 2500kč za sestavení bych raději vůbec neuváděl, ale je to můj názor, dnes každej ví, že není problém mít sestavení cca do 1000kč, ale možná se nějakej lolek najde. jinak to máš jako s autem, jakmile ho koupíš od dealera, tím okamžikem ztrácíš cca 20% na ceně.
Co si vůbec myslíš? Registruješ se do fóra kde počítačům rozumí skoro každej a chceš jim prodat tohle za tolik peněz? To je jak kdybych přišel do já nevim třeba květinářství s pampeliškou a říkal jim že je to vzácnej druh rostliny, poslední dvého druhu a chtěl bych za to půl mega, dmnce.. 
Navíc proč to dáváš sem když to máš na aukru? Na aukru tomu nikdo moc nerozumí, tam se +- na 18k možná dostaneš ale tady bych ti to nekoupil ani náhodou, za 1. protože na to nemám
a za 2. to tu hodnotu za kolik to chceš prodat ani náhodou nemá.
A co si myslel že se to za 3 dny dostalo za 10k a půjde to dál stejně? Já kdybych tam něco takovýho viděl tak tam taky přihodím 10k za jednu blbou vteřinu ale podruhý ne, to bych potom mohl přihodit celkem 20k. 30k, 40k,.. a za minutu bych byl na 600k. Takovejch 9 dní, to bys byl multibambilionář.
A to s tím sestavením za 2,5k si zabil

Navíc proč to dáváš sem když to máš na aukru? Na aukru tomu nikdo moc nerozumí, tam se +- na 18k možná dostaneš ale tady bych ti to nekoupil ani náhodou, za 1. protože na to nemám

A co si myslel že se to za 3 dny dostalo za 10k a půjde to dál stejně? Já kdybych tam něco takovýho viděl tak tam taky přihodím 10k za jednu blbou vteřinu ale podruhý ne, to bych potom mohl přihodit celkem 20k. 30k, 40k,.. a za minutu bych byl na 600k. Takovejch 9 dní, to bys byl multibambilionář.
A to s tím sestavením za 2,5k si zabil

Naposledy upravil(a) tux dne 29 čer 2011 20:40, celkem upraveno 1 x.
Just Fucking Google It!
No ale i kdyby se u té sestavy co sem dával Ondys dalo 2x5850 vyjde to za stejnou cenu jakou to prodáváš ty a bylo by to VŠE NOVÉ a uvědom si, že i když jsou některé ty komponenty co prodáváš nové tak ztrácí hodnotu hned jak je odneseš z obchodu, tzn. za stejnou cenu by to koupil jen úplný d....... , protože za tu cenu si může koupit z obchodu kde má nějakou tu jistotu, že ho nepodvedou. A je pravda, že za cenu co to prodáváš by se dal PC složit i výhodněji (?). Takže se tu do ostatních moc nenavážej, protože MAJÍ PRAVDU a nevím proč by nám mělo jít o to abys to Ty prodal za málo, holt jsou tady asi tací, co se v tom vyznají víc a ty mouchy tam prostě vidí a nikdo nemluvil o ceně která začíná na 1 Kč, ale o ceně která byla stanovena pro kup teď, protože ta je přemrštěná !
/Edit
petaq mě tak nějak předběh a řekl to ještě líp než já
/Edit
petaq mě tak nějak předběh a řekl to ještě líp než já

Intel core i5-760 @ 3,93 GHz + Noctua NH-U9B SE2, Asus P7H55/USB3, MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC, Kingston HyperX XMP T1 4GB (kit 2x 2GB) 2000MHz, Fortron Green Power AX550-60APN 550W, Seagate Barracuda 1TB
když od té sestavy ondyse odečtu 2400 za 5830 a přičtu 5600 za 2x5850=5600 tak jsem někde na 20700kč
ještě tam nemá skřín, tak tam dám třeba tuto, která je rozhodně mnohem lepší a budu cca 22400kč
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR1NYYSB
hele ono už to na tom aukru není?
to někdo fakt koupil hned...
ještě tam nemá skřín, tak tam dám třeba tuto, která je rozhodně mnohem lepší a budu cca 22400kč
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR1NYYSB
hele ono už to na tom aukru není?

to někdo fakt koupil hned...

kuntscher: však já nikoho do ničeho nenutím, z 95% to stejně za cenu kup teď nikdo nekoupí takže možná proto jsem ji dal trošku vyšší, aby mohla jít aukce trošku výš, protože v tom lidé hledají vždy nějaký "háček". Chtěl bych vidět, kde se ty karty za tolik prodávaly. Btw není to zboží z 2. ruky, ty nové komponenty jsou jako kdyby ti je poslaly sestavené z Alphy (doslova), takže je nesmysle tolik odečítat.
petaq: proč to dávám sem? Můžeš pohledat po netu, mám to už asi na 30 místech...důvod si možná odvodíš sám
jinak moc mouch se na tom nenašlo, ale potenciální zájemci odejdou, protože se tady furt vrtáte v ceně a vyzní z toho, že je sestava špatná, BRAVO!
kuntscher: celkem jsi mě vyděsil, je to tam stále
petaq: proč to dávám sem? Můžeš pohledat po netu, mám to už asi na 30 místech...důvod si možná odvodíš sám

kuntscher: celkem jsi mě vyděsil, je to tam stále
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
5850 za 2800 se prodávala cca 2 měsíce zpátky - extreme edice od saphire, žádné šméčko nebo výmysl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jasný dávej to všude možně ale nechápu proč sis to koupil a po týdnu to chceš prodat, důvod jsem si teda odvodil ale není to jen to že to chceš prodat. Ale jak jsem psal, nedávej to za tuhe cenu sem, pak někdo pohledá, najde to tady a máš o zájemce míň. Ne že by google uměl používat každej ale občas se nějakej jedinec najde.
Just Fucking Google It!
když to někdo koupí od tebe,už je to z druhé ruky, ano karty 5850xtrema se takto prodavaly zcela běžně a já jednu zrovna koupil, můžu poslat klidně učtenku z alfy. byla to vyprodejova akce starších čipů od sapphiru. nejsou a už nebudou v prodeji