Premazanie PC
Premazanie PC
Ahoj, kedže toto fórum som si obľúbyla, s problémami sa budem obracať určite na vás.. Ale toto nieje až taký problém ale to je jedno prejdime k téme.. No takže, chcela by som premazať celý PC tzn. všetko vymazať okrem windowsu a základných programou... Poznám jedného odborníka, no ten nemá čas a trvalo by to dlho.. Tak, nepoznáte nejaký program cez ktorý by to šlo ľahko spraviť? A ešte by som rada, aj ak by sa našiel taký program, myslíte že by to bolo lepšie dať tomu odborníkovi alebo je to jedno? Za odpoveď dopredu ďakujem, a prosím nedávajte sem táke odpovede typu google, nechcem stiahnuť vírus dám račej na vaše rady..
Re: Premazanie PC
Programy se v naprosté většině nemažou, ale odinstalovávají, jinak budeš mít potom problémy. Proč zamýšlíš tuto operaci? Pokud je to naprosto nutné (nefunkční operační systém), pak je mnohem vhodnější volba nově čisté instalace OS.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím co myslíš tím "promazanie PC". Jestliže se chceš zbavit nepoužívaných programů, tak je jedině regulérně odinstalovat přes Přidat, odebrat programy v Ovládacích panelech, nebo odinstalatorem přímo v uvedeném programu. Potom použít program Ccleaner (jeden z nejlepších) a pročistit registry (povolit jejich zálohu) a pak vyčistit ostatní (ponechat původní nastavení Ccleaneru).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no, už tu mám doť vela blbostí, ale odinštalovávať jedno po druhom sa mi vážne nechce. Tak stačil by program kde vyberiem veci čo chcem odinštalovať a urobí sa to naraz..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra