Dobrý den, hledám někoho kdo umí zprovoznit Counter Strike: Source Server pod Linuxem (Ubuntu 10) a taky kdo by mě to udělal za nějákou maličkost.
Prosím kontaktujte mě na:
Děkuji za váš čas.
Kdo umí zprovoznit CSS Server pod Ubuntu 10
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kdo umí zprovoznit CSS Server pod Ubuntu 10
nebylo by lehčí použít google a najít si to sám?
http://wiki.gandi.net/en/hosting/using- ... ubuntu/css
http://wiki.gandi.net/en/hosting/using- ... ubuntu/css
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano to jsem udělal ale pluginy a tak to mě nejde :(
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš stroj, a co v něm máš, rychlost internetu, co to má umět ? To mi tu jaksik uniká.
Potom bychom se mohli přesunout k dalšímu kroku
Potom bychom se mohli přesunout k dalšímu kroku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no to ti uniká protože podrobnosti zdělím až po kontaktování na skype ... proč bych to tady rozebíral lidem který nevím jestli vůbec sou ochotni pomoci. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRomiň, ale problémy se řeší tady. Argument, že nevíš jestli se najodu lidi ochotní pomoc je hodně ulítlý... A jakou záruku ti dá skype?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přes Skype ti toho dokážu udělat, třeba včera jsem našel návod jak dát nějakej soubor k JPG obrázku 
najdi si nějakej návod na googlu...
zkus ještě třeba tohle: http://counterstrikesource.mediasmoke.c ... .php?id=29

najdi si nějakej návod na googlu...
zkus ještě třeba tohle: http://counterstrikesource.mediasmoke.c ... .php?id=29
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže za 1prvé. Jak už bylo zmíněno problémy se řeší tady pokud neumíš popsat problém a na Skype nám ho řekněš sy na omylu.
Za 2. pokud chceš rozjet alespoň 4 css servery tak si připrav server: 2x Intel Xeon 3.06 GHz, 4GB RAM ( nejmíň ), 200GB HDD (Tato konfigurace ťi utáhnepouze 4 servery bez lagů ).
Pokud by jsi chtěl server který ťi utáhne více serverů tak už si připatíš, pokud by si chtěl kombinaci ( tak tu fakt nevím ) ale mám server: Intel i7 ( serverové řešení ) 16 RAM, 500GB HDD. To je moje HW co mám na serveru. ( Běží mi na něm 20 serverů css )
Další věc pokud by jsi dělal server přes ten návod tak se ťi může stát to že sjednoťíš porty u hry a bude ťi to blbnout. Př. na všechny srvery sebude kopírovat to co je na portu 27000.Nevím jak si na tom s Linuxem, ale pro začátečníky doporučuji SWIFT Panel ( je to administrace jakýkoliv serverů které jdou spusťi na serveru.
A poslední věc, pokud budeš volit Nonsteam tak si připrav dobrý creck. Podle toho co píšou na Velve tak už to snad ani nejde, ale fakt nevím jak to je nesťihl jsem to nastudovat.
Toď vše.
Za 2. pokud chceš rozjet alespoň 4 css servery tak si připrav server: 2x Intel Xeon 3.06 GHz, 4GB RAM ( nejmíň ), 200GB HDD (Tato konfigurace ťi utáhnepouze 4 servery bez lagů ).
Pokud by jsi chtěl server který ťi utáhne více serverů tak už si připatíš, pokud by si chtěl kombinaci ( tak tu fakt nevím ) ale mám server: Intel i7 ( serverové řešení ) 16 RAM, 500GB HDD. To je moje HW co mám na serveru. ( Běží mi na něm 20 serverů css )
Další věc pokud by jsi dělal server přes ten návod tak se ťi může stát to že sjednoťíš porty u hry a bude ťi to blbnout. Př. na všechny srvery sebude kopírovat to co je na portu 27000.Nevím jak si na tom s Linuxem, ale pro začátečníky doporučuji SWIFT Panel ( je to administrace jakýkoliv serverů které jdou spusťi na serveru.
A poslední věc, pokud budeš volit Nonsteam tak si připrav dobrý creck. Podle toho co píšou na Velve tak už to snad ani nejde, ale fakt nevím jak to je nesťihl jsem to nastudovat.
Toď vše.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3404
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek