Na klavesnicu sa vyser, zober len
Logitech G500. Spickova mys.
Alebo napis, aku klavesnicu mas teraz, ale pokial nesi nejaky narocny, tak ti podla mna staci.
Druha moznost je zvysit financny limit. Ja mam uz postarsiu Logitech G11, a som spokojny, i ked dnes by som uz volil nejaky vyssi model aj s displayom. Kazdopadne ak mas cenovy strop 1300,- , tak nemam pocit, ze by si vyuzil jej potencial.
Co sa mysi tyka, tak ti rozhodne doporucujem zainvestovat. Neviem co pouzivas teraz, ale podla toho, aku si si vybral sudim, ze je lepsia od tvojej sucasnej. Ak hravas FPS hry, tak ti garantujem, ze kupu poriadnej laserovej mysi neolutujes. Doporucujem podporu in-game zmeny senzitivy, ja uz si to bez toho ani neviem predstavit. Fakt zober tu G500, alebo kludne aj nieco ine, avsak v tejto cenovej kategorii, nizsie sa ti ist neoplati. Ber len drot, bezdrotove maju zbytocne velku odozvu (okrem tych fakt drahych modelov), navyse je otrava neustale do toho menit baterky. Ak to nechces pre notebook, tak je to zbytocnost.
Inak este by som dodal, ze mys vyberaj hlavne podla preferencii, parametrov a znacky, ale
nepodcenuj ergonomiu. Mys ti proste musi do ruky
sadnut.