Myš s klávesnicí do 1300,-

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

fiijan
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Myš s klávesnicí do 1300,-

Příspěvekod fiijan » 30 čer 2011 22:59

Ahoj všichni! Rozhodl jsem se, že si koupím myš s klávesnicí a tak mě napadlo proč nenapsat sem když vy se v tom vyznáte :wink: .
Myš s klávesnicí by měli převážně sloužit k hraní.
Zatím jen takový návrh http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... FI010IW901

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Myš s klávesnicí do 1300,-

Příspěvekod El Diablo » 01 črc 2011 00:08

IMHO je ta co jsi vybral nejhorší možnost herní klávesnice...
Co tahle?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R000000L03
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 01 črc 2011 00:43

El Diablo:
Tak přesně tuhle klávesnici mám – jedna z mála, která má 100% standardní rozložení.
Mám ji sice na normální provoz (nehraju žádnou hru, na kterou bych potřeboval herní klávesnici), ale vyhovuje mi; jediné, na co jsem si nějakou chvíli zvykal, je sklon první řady kláves (Ctrl, Win, Alt, mezerník…) – mírně se ke mně svažují.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 01 črc 2011 01:04

Takže... G300 děláš si ze mě pr*el?

Klávesnice: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55599
Miš: http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=16344

Zatim jsem s tim spokojenej :-) a do litru se vejdeš
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod cobr4in » 01 črc 2011 01:25

Na klavesnicu sa vyser, zober len Logitech G500. Spickova mys.
Alebo napis, aku klavesnicu mas teraz, ale pokial nesi nejaky narocny, tak ti podla mna staci.
Druha moznost je zvysit financny limit. Ja mam uz postarsiu Logitech G11, a som spokojny, i ked dnes by som uz volil nejaky vyssi model aj s displayom. Kazdopadne ak mas cenovy strop 1300,- , tak nemam pocit, ze by si vyuzil jej potencial.
Co sa mysi tyka, tak ti rozhodne doporucujem zainvestovat. Neviem co pouzivas teraz, ale podla toho, aku si si vybral sudim, ze je lepsia od tvojej sucasnej. Ak hravas FPS hry, tak ti garantujem, ze kupu poriadnej laserovej mysi neolutujes. Doporucujem podporu in-game zmeny senzitivy, ja uz si to bez toho ani neviem predstavit. Fakt zober tu G500, alebo kludne aj nieco ine, avsak v tejto cenovej kategorii, nizsie sa ti ist neoplati. Ber len drot, bezdrotove maju zbytocne velku odozvu (okrem tych fakt drahych modelov), navyse je otrava neustale do toho menit baterky. Ak to nechces pre notebook, tak je to zbytocnost.
Inak este by som dodal, ze mys vyberaj hlavne podla preferencii, parametrov a znacky, ale nepodcenuj ergonomiu. Mys ti proste musi do ruky sadnut.
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 01 črc 2011 01:50, celkem upraveno 3 x.
► Zobrazit spoiler

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 01 črc 2011 01:45

Asi tak. Již dlouhá léta hraji vyšší ligu v nejmenovanné hře a klávesnici mám zhruba 8 let starou Logitech, nikdy žádný problém, klasická velikost tlačítek atd.
Jde z 99% o myš, pokud tedy nebudeš využívat klávesových maker pro hry.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”