Odeslani listu z excelu

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

ladix
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Odeslani listu z excelu

Příspěvekod ladix » 06 črc 2011 17:00

Mam novy office 2010 a nemuzu odesilat jednotlive listy, jak tomu bylo v predchozich verzich. Cetl jsem neco na forech, ze pry to nejde, resp. ze je ta funkce schovana. Nutno si do pasu karet pridat ionu na odesilani. Kdyz to ale udelam, ikona je neaktivni, aktivni jsou jenom ikony pro odesilani souboru jako priloha, do PDF a podobne ... neni to ani tim, ze je soubor sdileny, ani tim, ze neni v xlsx ale xls, zkousel jsem vse a nic ... dekuji za radu ...

Reklama

ladix
nováček
Stav:

Re: Odeslani listu z excelu

Příspěvekod ladix » 07 črc 2011 09:55

Děkuji, to makro funguje ale pro můj případ asi nepoužitelný. Mám soubor, ktreý má přes 100 listů, každý měsíc všechny listy aktualizuji a každý posílám na jinou mailovou adresu - musel bych mít přes 100 maker, nebo ještě předělat makro, které by testovalo, na kterém listu zrovna jsem :-( to je pro mě jednoduchší si ponechat staré PC se starými offici a dělat to postaru ... fakt mě ten Misosoft se ... a to nemluvě o nemožnosti ukládat tabulky v excelu do dbf formátu ...

guest

Příspěvekod guest » 07 črc 2011 10:16

Aktivní list je aktivní list, tj. ActiveSheet.

Jinak není problém odeslat po listech celý sešit (projít kolekci Worksheets a odesílat listy na adresy ze seznamu).

ladix
nováček
Stav:

Příspěvekod ladix » 19 črc 2011 13:11

mhm, ale to bude asi nad mé možnosti ... v čem má být ten seznam pro adresy ? Co kdyby byla na každém listu v přesně určené buňce adresa, na kterou se to má Active Sheet odeslat?

guest

Příspěvekod guest » 20 črc 2011 00:05

S prominutím je to nad vaše možnosti. Když zodpovím část, budete se ptát na další a pořád dokola. Nemusíte mě mít rád, ale je to ztráta času pro nás oba. Zadejte to někomu jako celek. Buď to vezme v rámci volného času, nebo za odměnu. Stávající forma otázka - odpověď - otázka - odpověď by nebrala konce. Alespoň tolik můj pohled na věc.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Kancelářské balíky”