Odeslani listu z excelu
Odeslani listu z excelu
Mam novy office 2010 a nemuzu odesilat jednotlive listy, jak tomu bylo v predchozich verzich. Cetl jsem neco na forech, ze pry to nejde, resp. ze je ta funkce schovana. Nutno si do pasu karet pridat ionu na odesilani. Kdyz to ale udelam, ikona je neaktivni, aktivni jsou jenom ikony pro odesilani souboru jako priloha, do PDF a podobne ... neni to ani tim, ze je soubor sdileny, ani tim, ze neni v xlsx ale xls, zkousel jsem vse a nic ... dekuji za radu ...
-
- Pohlaví:
Re: Odeslani listu z excelu
Děkuji, to makro funguje ale pro můj případ asi nepoužitelný. Mám soubor, ktreý má přes 100 listů, každý měsíc všechny listy aktualizuji a každý posílám na jinou mailovou adresu - musel bych mít přes 100 maker, nebo ještě předělat makro, které by testovalo, na kterém listu zrovna jsem
to je pro mě jednoduchší si ponechat staré PC se starými offici a dělat to postaru ... fakt mě ten Misosoft se ... a to nemluvě o nemožnosti ukládat tabulky v excelu do dbf formátu ...

-
- Pohlaví:
Aktivní list je aktivní list, tj. ActiveSheet.
Jinak není problém odeslat po listech celý sešit (projít kolekci Worksheets a odesílat listy na adresy ze seznamu).
Jinak není problém odeslat po listech celý sešit (projít kolekci Worksheets a odesílat listy na adresy ze seznamu).
mhm, ale to bude asi nad mé možnosti ... v čem má být ten seznam pro adresy ? Co kdyby byla na každém listu v přesně určené buňce adresa, na kterou se to má Active Sheet odeslat?
-
- Pohlaví:
S prominutím je to nad vaše možnosti. Když zodpovím část, budete se ptát na další a pořád dokola. Nemusíte mě mít rád, ale je to ztráta času pro nás oba. Zadejte to někomu jako celek. Buď to vezme v rámci volného času, nebo za odměnu. Stávající forma otázka - odpověď - otázka - odpověď by nebrala konce. Alespoň tolik můj pohled na věc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3333
-
od Grimm
Zobrazit poslední příspěvek
28 čer 2024 23:30