Dobrý den, před rokem jsem si pořídila notebook acer aspire 5551G
Již cca dva měsíce notebook hrozně topí a přerušuje mi každou chvíli na cca 1 minutu práci s pc - zasekává se, ovšem nerestartuje se nebo jen výjmečně, řekla bych že na vině bude prach
Před týdnem mi začal problém se zvukem - pokud hudba hraje z notebooku není problém ovšem po připojení reproduktorů se ozývá ihned praskání a hučení (repro odzkoušeno ty jsou v pořádku)
Chtěla jsem se zeptat jestli neví někdo jak problém odstranit nebo zda mohu notebook reklamovat ?
Děkuji
Problémy s přehříváním a zvukovou kartou
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problémy s přehříváním a zvukovou kartou
Vyfoukat stlačeným vzduchem.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Každopádně je v záruce, tak nic nepodnikej se šroubovákem - k vůli záruce, a navštiv prodejce, klidně ať ho důkladněji vyčistí, dřív než v něm něco "klekne".
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Ok děkuji na oboje se tedy vztahuje záruka ? Mám jim rovnou říct že vím že je to zanešené prachem at to vyčístí nebo si raději mám stěžovat na záseky a vysoké teploty ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
O prachu jim nic neříkej, jen o přehřívání a zasekávání. Jsou odborníci, tak ať se starají. Také by možná chtěli zaplatit pak vyčištění.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2165
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 0
- 1868
-
od andrej71