Zdravím všechny, před vložením tohoto dotazu jsem prohledal fórum dle klíčových slov a dle výsledku se to tu zatím neřešilo. Potřeboval bych pomoc od zkušenějších, řešil jsem to s kamarády i na jiném fóru a řešení jsem se nedobral. Systém mám Win XP, SP2.
Jedná se instalaci některých add-onů do hry Microsoft Train Simulator, ale to není podstatné. Vložím CD do mechaniky, to naběhne, vyberu jazyk instalace, proběhne rychlé okno (příprava instalace) a pak naskočí hláška "Fatal Error S302: Setup cannot find setup.inf". Přitom když to zkouším instalovat třeba na notebooku, tak jde vše v pohodě. Včera jsem přeinstaloval XP SP2, dělalo mi to předtím, ale dělá mi to i teď na úplně čisté instalaci, ať to pouštím z CD nebo obsah zkopíruju do PC a pustím z PC. Dělá to v CD mechanice i v DVD mechanice. Soubor setup.inf v počítači mám. Do PC se přihlašuju přes uživatelské konto. Nevím, co by ještě bylo potřeba sem napsat za detaily....
Fatal error S302
Fatal error S302
Mějte se.
Lord
Lord
vypadá to na problém s mechanikou, ale hlavně s cd které je nejspíš poškrábané, mechanika na notebooku to ještě snese, ale mechanika v pc už s tím má problém... podobný problém občas mívám s kamarádovým cd, kdy se mechanika tváří jako že tam žádné cd není
Procesor: AMD Athlon 64 3700+, 2200 MHz (11 x 200)
Paměť: 1024 MB ram (PC3200 DDR SDRAM)
Základní deska: DFI nF4-u
Grafárna: Radeon X1950 Pro (256 MB)
HDD: ST3320620A 320 Gb
Paměť: 1024 MB ram (PC3200 DDR SDRAM)
Základní deska: DFI nF4-u
Grafárna: Radeon X1950 Pro (256 MB)
HDD: ST3320620A 320 Gb
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”