Do toho Samsunga jsem chtěl jít taky. Pokud si dole přečteš komentáře, tak ho lidi jenom chválej. Za tu cenu myslim, že paráda a je to snad nejlevnější netbook. Na net a psaní ve wordu a sledování filmů bude naprosto stačit. Určitě by neškodilo časem koupit 2GB ram, dost se tim práce v systému zrychlý.
Mínusy bych hledal spíš v softwaru, nejsem si jistej jestli bude Samsung mít tak dokonalý ovladače.
Pokud s nim opravdu budeš dělat jenom to k čemu je určenej, tak budeš spokojenej.
PS: Já sem teďka koupil tento, vyměnil sem gigovku ramku za dvě giga a jede to jak po másle.
Mini NTB - do 5tisic
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mini NTB - do 5tisic
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No ja osobne ho zrejme budu pouzivat i v situacich, kdyz k nekomu budu chodit opravovat PC, tak abych netahal flashku s monoha ovladaci, ktere tak ci tak nemusi fungovat..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to nebude asi problém.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Supr, tak budu hledet na design a vydrz.. pro me je hlavne pilotni ta vydrz :).. Dekuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S tou by neměl mít problém. Určitě je nejlepší v poměru cena/výdrž
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak jsem si nakonec vybral tento ntb http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s10-2 ... n=zbozi.cz .. v planeu mi ho dali za 5 tisic.. Ale mam problem.. Kdyz chci telefonovat pres skype a pouzit u toho webkameru, tak mi Skype napise, ze mam prilis slaby pocitac, proto nelze zobrazit video.. Pomohla by k tomu 2GB ramka namisto 1GB?
Ne, to bude nejspíše procesorem. Divný je že sestra má taky netbook stímhle CPU ale videohovory jí jdou, jinak celkově je ten její netbook slabší.
Just Fucking Google It!
Takze zrejme neresitelny problem, ze? Jedine asi zkusit jiny program na vidohovory..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2640
-
od salex36980
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 12:50