Zdravím,
zajímalo by mně, co říkáte na prohlížeč Opera, jestli ho považujete za bezpečný, jak Vám vyhovuje, jak ho hodnotíte...anebo kdo raději Mozillu Firefox nebo jiný prohlížeč...
Rád bych zkusil Operu, četl jsem na netu, že je snad nejbezpečnější, ale nejsem si jist, tak proto se Zde ptám na Váš názor.
Díky
Prohlížeč Opera - jak hodnotíte, máte ho rádi? Vyřešeno
Re: Prohlížeč Opera - jak hodnotíte, máte ho rádi?
Operu mám, je rychlá a zatím jsem s ní neměl žádné problémy. Doporučuji :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Operu 11 i 11.50 mám. Spokojen víceméně jsem, ale poslední dobou dobré věci kazí (výrobci Opery). Za nejlepší (pro mne) považuji verzi 9.64, ale bohužel jsem byl některými weby donucen dojít na novou verzi (do staré nešel nový Flash). Například dříve jsem napsal adresu, zmačkl enter a adresa se doplnila, nyní musím za adresu napsat "/", což často zapomenu.
Opera je dobrá, rychlá, ale používám ji jen na Unite. Nejde totiž tak dobře doštělovat jako Firefox a občas nejsou některé dobré věci dotáhnuté k dokonalosti. Ale to asi v žádném softwaru ...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Používám jak Operu, tak její vývojovou verzi Opera Next a můžu říct, že jsem si s ní perfektně sedl.
Hlavně díky Opera Link, kdy si můžu synchronizovat veškerá data i hesla, co se Opery týče mezi PC i mým Androidím mobilem.
Navíc má Trubo, které se nejvíce hodí na pomalých wifi sítích, kde ušetří nemalý čas potřebný k načtení stránky.
A společně s tím, že u Speeddialu si mohu nastavit vlastní obrázek, a mohu zde mít widgety, to prostě nemá chybu.
Hlavně díky Opera Link, kdy si můžu synchronizovat veškerá data i hesla, co se Opery týče mezi PC i mým Androidím mobilem.
Navíc má Trubo, které se nejvíce hodí na pomalých wifi sítích, kde ušetří nemalý čas potřebný k načtení stránky.
A společně s tím, že u Speeddialu si mohu nastavit vlastní obrázek, a mohu zde mít widgety, to prostě nemá chybu.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Používám a mám ho rád.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
pro mě nejlepší prohlížeč. 

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
po mém bloudění od exploreru až po safari jsem se usadil na chrome jednoduchý a zabírá málo místa stránky jinak operu hodnotím kladně
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Vyzkoušel jsem několik prohlížečů a Opera mi padla nejvíc. Jediný co mi trochu vadilo bylo, že flash objekty mi pro správnej pochod pořád hlásily "Kliknutím aktivujete a použijete ovládací prvek", ovšem to vyřešila upravená verze souboru opera.dll která hlášku "fixnula" a při každým spuštění ovladací prvek spustí sama automaticky a je klid.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
opera je parádní používám ji od mého prvního "PC" nepočítám DOSy... Jinak mam občas problm. že mi hodí hlášku opera cannot be strated a musím restartovat PC ... nevím proč 

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
J, to mi taky dělalo a z ničeho nic mám od toho několik týdnů klid, nevím čím je to způsobeno, ale restart kvůli tomu není třeba. Stačí spustit Správce úloh, ukončit proces(y) opera.exe a Operu opět normálně spustit. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3942
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 20
- 5448
-
od domitea