Vzhled Windows 7 - jak vrátit zpět?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Anjully
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Vzhled Windows 7 - jak vrátit zpět?

Příspěvekod Anjully » 16 črc 2011 17:12

Ahoj, mám takovej vcelku banální problém :D
(na notebooku mám nainstalovaný Windows 7)...jednoho dne se mi z ničeho nic změnil vzhled na jakési klasické nastavení, když jsem to chtěla vrátit zpátky tak už to nešlo. Bylo by mi to celkem jedno, jen mi pořád vrtá hlavou, proč to nemůžu vrátit zpět. Něco je špatně a já nevím co :D jestli někdo tušíte čím by to mohlo být, tak budu ráda za odpověď :)

Reklama
cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vzhled Windows 7

Příspěvekod cobr4in » 16 črc 2011 17:20

Asi si len vypla AERO, to zapnes nasledovne: pravym klik na plochu/prisposobit/Motivy rozhrania Aero - a vyberies si, ktory chces.
► Zobrazit spoiler

Anjully
nováček
Stav:

Příspěvekod Anjully » 16 črc 2011 17:28

No to mi právě nejde. Ať tam kliknu na cokoliv, tak mám pořád ten klasickej vzhled...a když dám třeba "barva oken" tak dřív tam bylo rozšířený nastavení (průhlednost atd..) a teď tam mám takový to základní nastavení, jak bývalo na XP, nebo 98.. nevím, čím to.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 16 črc 2011 18:20

Píšeš, že z ničeho nic. Neinstalovala jsi předtím nějaký program? Nezhavaroval ti nějaký program? Neměla jsi počítač zavirovaný? Nešahala jsi do registrů? Nehrabal se ti v počítači někdo jiný? Neexperimentovala jsi s nastavením systému? Těch příčin může být spousta. Z ničeho nic to obvykle nebývá.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Anjully
nováček
Stav:

Příspěvekod Anjully » 16 črc 2011 18:27

Z ničeho nic jsem to myslela tak, že v době kdy k téhle změně došlo, tak jsem na tom nic nedělala. Večer jsem se dívala na film, usla jsem u toho, ráno jsem se vzbudila a už to bylo. :) Samozřejmě, že to něčím způsobené bude. No, instalovala jsem DosBox, jak spouští ty starý hry, tak mě napadlo, že by to mohlo být tím..tak jsem ho odinstalovala radši, ale stejně se nic nezměnilo. Tohle se asi tak nedá vyřešit, na to se nejspíš musí někdo mrknout ;-) jen jsem chtěla vědět, jestli tenhle problém třeba taky někdo neměl...

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Vzhled Windows 7 - jak vrátit zpět?

Příspěvekod Rewqa » 16 črc 2011 18:31

Mě se Aero u mýho Asusu vypne, když mám zapnutej režim šetření baterky, takže zkus vypnout šetřící funkce.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 16 črc 2011 18:47

Možná by ti pomohlo vrátit se do některého předchozího bodu obnovení - pokud jsi po datu tohoto bodu obnovení neinstalovala nějaké důležité programy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Anjully
nováček
Stav:

Příspěvekod Anjully » 16 črc 2011 18:59

Tak to asi přenechám odborníkovi, nevím, jak se vrátit do předchozího bodu obnovení.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 16 črc 2011 19:29

Nemusíš se toho bát, postup je následující:
1. Klikni na ikonu Win7 vlevo dole a do zobrazeného řádku napiš: Obnovit systémové (nic víc nemusíš, ale nic také nemačkej ani nepotvrzuj a čekej, až se ti v stejném okně nahoře nezobrazí nalezené nástroje!).
2. Nahoře v okně se zobrazí plný název nástroje: Obnovit systémové soubory a nastavení z bodu obnovení - klikni na to.
3. V dalším okně se spustí nástroj Obnovení systému s nastavenou možností Doporučené obnovení, kde je uvedeno datum a čas vzniku tohoto bodu obnovení. Pokud chceš vrátit systém do tohoto bodu obnovení, tak klikni na Další a postupuj podle pokynů na obrazovce. Pokud chceš vybrat jiný (dřívější) bod obnovení, tak klikni dole na volbu Vybrat jiný bod obnovení a pak na Další.
4. Po ukončení procesu obnovy restartuj počítač.

Anjully
nováček
Stav:

Příspěvekod Anjully » 16 črc 2011 23:45

Děkuju, zkusím to.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”