Neúspěšná Aut.aktualizace Adobe flash player
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
teď sem trochu mimo myslíš na ikonu aktualizace v tray? to samé co levým. navíc mne mladá žene spát holt trafikantka ráno vstává jezdí do práce ještě nočními spoji. zítra se dostanu k pc až k večeru zas se připomenu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus vyčisti disk, především dočasné soubory v TMP, jestli to nesedí tam, nejlépe v nouzovém režimu, kdy ten prevít nebude spuštěn.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak chlapci dnes mám noční všichni z domova jsou v práci nebo ve škole snad na to bude klid abychom pokročili.
Výsledek čištění registrů v nouzovém provozu: Vypadá to že se strhne pouze klíč a nespustí se ten pitomej žlutej štítek v tray.
Tak sem pátral pátral a nakonec sem se naštval a vlezl do rozšířeného hledání s klíčovými znaky "KB" a možná že jsme na správné cestě vyhodilo to 3 soubory viz fotka v příloze. Jenže tady sem se ještě nikdy nevrtal nenajde se někdo kdo mi prozradí co to udělá když ty tři grácie na tvrdo smáznu. Já jen aby mi Wokynka nezavřeli očíčka a nešli na delší dobu spinkat s tím že si počkají až příde nějaký princ.
Výsledek čištění registrů v nouzovém provozu: Vypadá to že se strhne pouze klíč a nespustí se ten pitomej žlutej štítek v tray.
Tak sem pátral pátral a nakonec sem se naštval a vlezl do rozšířeného hledání s klíčovými znaky "KB" a možná že jsme na správné cestě vyhodilo to 3 soubory viz fotka v příloze. Jenže tady sem se ještě nikdy nevrtal nenajde se někdo kdo mi prozradí co to udělá když ty tři grácie na tvrdo smáznu. Já jen aby mi Wokynka nezavřeli očíčka a nešli na delší dobu spinkat s tím že si počkají až příde nějaký princ.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak chlapci po 30ti minutovém rozhovoru s mrkvosoftem na čísle technické podpory 841 300 300 snad vyřešeno.
Soubory aktualizací se ukládají c:/widows/systém32/.... a dál sem to zapoměl je tam ještě jeden adresář a vněm byl adresář flasch a v nem 4 soubory z čehož jeden byl *.ocx po přemenování na *.odl sme šli do restartu a po tom na winUpdate kontrola ukázala že je PC aktualizovaný.
Soubory aktualizací se ukládají c:/widows/systém32/.... a dál sem to zapoměl je tam ještě jeden adresář a vněm byl adresář flasch a v nem 4 soubory z čehož jeden byl *.ocx po přemenování na *.odl sme šli do restartu a po tom na winUpdate kontrola ukázala že je PC aktualizovaný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2373
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5045
-
od ski1961
26 srp 2024 15:48
-
-
- 4
- 3246
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2777
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3862
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”