Si dělaj kozy EA ne? Si koupim hru a vona má omezenej počet aktivací? Si jen přeinstaluju systém, nainstaluju hru a ona nejde aktivovat takže ani hrát? Tak snad když si koupim hru tak si jí můžu nainstalovat kolikrát budu chtít ne? AŤ DOU DO PRDELE KRETÉNI! Tak si jí kreknu mě je to jedno stejně multiplayer nefunguje...
Klid, tohle mě se stalo u posledního dílu STALKERA, Spore a min. dvou dalších her, ale nejsem si jistý jakých. U STALKERA mi stačilo zavolat na podporu a přidali mi bez řečí aktivace, ovšem u EA budeš jako kretén vysvětlovat proč sis přeinstalovával OS, kámoš to zkoušel a po 10 minutách je poslal do háje a praštil telefonem. Naštěstí nové hry od EA mají nový styl, hru aktivuješ a můžeš ji hrát pouze ze svého PC, pokud bys chtěl hrát jinde musíš licenci deaktivovat, ale aktivací a deaktivací máš neomezeně.
Mám whatsapp pro WIN a iOS a mám na něj jeden uzamčený chat - pokud si tam píšou zprávy nic mi nechodí a vše je OK.
Pokud si ale zavolají hlasový hovor mi hned začne vyskakovat okno na Win a když pracuji v aplikace iOS, tak vyskočí...