Omezení aktivací???

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Omezení aktivací???

Příspěvekod SHAGOHOD » 21 črc 2011 16:17

Si dělaj kozy EA ne? Si koupim hru a vona má omezenej počet aktivací? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Si jen přeinstaluju systém, nainstaluju hru a ona nejde aktivovat takže ani hrát? :bomb: :bomb: :bomb: Tak snad když si koupim hru tak si jí můžu nainstalovat kolikrát budu chtít ne? AŤ DOU DO PRDELE KRETÉNI! :evil: Tak si jí kreknu :alian: mě je to jedno stejně multiplayer nefunguje...

Screeny:

Po instalaci
Obrázek

A tady original hra
Obrázek

Obrázek
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Omezení aktivací???

Příspěvekod X » 21 črc 2011 16:24

Taková je jejich vstřícná politika zákazníkům, aby byli maximálně spokojení ... :wink: Vřele doufají, že i příště u nich utratíš svoje peníze.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Omezení aktivací???

Příspěvekod kimi999 » 21 črc 2011 17:03

Klid, tohle mě se stalo u posledního dílu STALKERA, Spore a min. dvou dalších her, ale nejsem si jistý jakých. U STALKERA mi stačilo zavolat na podporu a přidali mi bez řečí aktivace, ovšem u EA budeš jako kretén vysvětlovat proč sis přeinstalovával OS, kámoš to zkoušel a po 10 minutách je poslal do háje a praštil telefonem. Naštěstí nové hry od EA mají nový styl, hru aktivuješ a můžeš ji hrát pouze ze svého PC, pokud bys chtěl hrát jinde musíš licenci deaktivovat, ale aktivací a deaktivací máš neomezeně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”