Zdravím,
před pár dny jsem si nainstaloval Active Virus Shield. Četl jsem na něj dobré reference (prý lepší než AVG a Avast dohromady...) a taky je free, tak proč to nezkusit. Dva dny bylo všechno OK, třetí jsem spustil kompletní scan počítače, ten proběhl, našel dva trojské koníky ve smazané poště, vše se mu podařilo odstranit.
Ale: na druhý den jsem spustil počítač a zjistil, že není možné spustit žádný program - vždy u hodin vyskočí hláška "Rezidentní štít - zakázáno + jméno programu" a program spadne s hláškou "XXX není platná aplikace WIN32" nebo tak něco.
Nelze spustit Explorer ani Total Commander, dokonce ani WIN-věci typu Ovládací panely či Přidat či odebrat programy. Toto se děje, pokud jsem přihlášen jako admin - po přepnutí do jiné identity ne.
Setkal se někdo s podobným problémem? Děkuju za případné rady...
Active Virus Shield možná není tak skvělý jak se říká...
Opravdu ta hláška patří AVS ???? V poslední aktualizaci Spyware Terminatora byl možná nějakej problém protože tohle udělal pár lidem rezidentní štít Terminatora. (snad to už opravili) Nemáš tam i Spy. Termouše ??
Brácha AVS používá a zatím nevolal s nějakým problémem.
. . . . . . jen ta eula je špionská. . . . . . . . jak CYP

. . . . . . jen ta eula je špionská. . . . . . . . jak CYP

Možná...
Víš, že máš možná pravdu? Termouša tam mám, ikdyž jsem ho tam měl i před čtyřmi dny a spolupracovali OK. Jenže ja ho kua odinstalovat, když nejde spustit žádný program ani odinstalace? No, jdu se v tom pohrabat... Zatím dík za nakopnutí doufám správným směrem! 

Díky
Děkuji vám pánové a posílám virtuální pejvo či kofolu (jak je libo). Na vině byl Spyware Terminator, kterému skutečně stačilo jen updatnout databázi.
Tímto se také omlouvám AVS, že jsem v názvu tématu zpochybnil jeho kvality.
Každopádně jako poučení pro ostatní to bylo dobré
Tímto se také omlouvám AVS, že jsem v názvu tématu zpochybnil jeho kvality.
Každopádně jako poučení pro ostatní to bylo dobré

ze zvědavosti jsem spustil aktualizaci termouše taky a mě zazlobil jinak. Vytížení CPU vylítlo na 99% kde se soustavně drželo

- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
alias75 píše:Tak na tomoto mě vadí jedíné není CZ.
Tak to uz ti nemusi vadit vubec nic,protoze cestina je a to konkretne tady. Akorat se musi instalovat v nouzaku,protoze u AVS neni moznost enable selfdefensejako u KAV

shark1359 píše:![]()
![]()
![]()
. . . . . vy zíráte . . . my zíráme . .
![]()
![]()
![]()
![]()
No toto!!!bych si vyprosoval,aby nase telekramove vyrazivo nepouzivali amateri

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
Jóóóóó . . . . na ten kráječ myslím a šetřím. Učím se od profíka: http://www.youtube.com/watch?v=zxa_64EOmFI

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”