rozhodl jsem si založit blog. Už mám hotové i jedno téma (zatím v mém PC), ale nelíbí se mi jak můj blog vypadá jak se pak asi může líbit i ostatním... Můžete mi poskytnou prosím pomoc? Zde blog: http://blog-ovsem.blogspot.com/ Díky.
Ok rád se na tvé stránky podívám :-) A jak bych si to představoval... nějak pěkně sladit barvy (v tom mi příjde nabíka bloggeru docela slabá) a třeba na jednu stranu umístit hodiny a takovou tu věcičku co ukazuje IP, OS, a stát tomu kdo si můj blog zobrazí. (sice je to k téměř k ničemu, ale myslím, že by se to mohlo lidem líbit. Jenže ty barvy se mi nějak nedaří sladit-pořád se mi to nelíbí a ty hodiny nemůžu sehnat... jestli bych to neměl dnes už zabalit a věnovat se tomu až zítra...
Ráno moudřejší večera. S těma barvama mám zkušenosti takový, že k sobě většinou ladí ty, co jsou naproti sobě v barevnýn kruhu. Např. fialová a zelená (odstíny je potřeba vyladit).
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...