JIž nekolikrát se tu probíralo čím zálohovat systémový disk. Všichni pějí chválu na NOrton Ghost Nuž tedy zkusil sem ho a měl, alespoň ten balík s Crackem co sem stahnul, několik nevýhod alespoň pro mne Kvůli záloze systému po instalaci abych mohl systém až znovu začne kolabovat vrátit do původního stavu musím po celou dobu držet tento program integrovaný do paměti po startu počítače se z toho balíku načtou asi 3 aplikace pro tento případ je to maslím zcela zbytečné zabírat si RAM a výkon CPU.
Věděl bych o jiném prográmku který mi na zálohování vyhovuje nmohem lépe a i když je stále integrován do systému zabere mnohem méně jak Ram tak CPU http://mx-3.cz/tringi/www/langcz.php?id ... &submenu=1
Jen s ním mám jeden problém jak až mi začne lehat systémový disk dostat hlavně Bootovací soubory do sektorů kde byly prostě proces zálohy moc spokoje ale pořád nevím jak to vrátit až mi zas systém řekne pápá.
Jo ten prográmek začínázálohu do adresáře mirror jestli to bude k něčemu.
Záloha syst. disku
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Záloha syst. disku
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík. Podívám se na to. Máte ještě někdo nějaké nápady?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Norton Ghost, PowerQuest Image Center a Acronis True Image jsou asi nejlepší programy v této kategorii. Zvykni si na jeden a ten pak používej. Nedoporučuji provádět zálohy vždy jiným programem.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3700
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
-
- 3
- 5002
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 3
- 1929
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3140
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3120
-
od sabrik