Zdravim.
Rád bych si na Amazonu koupil boty. Maj tam slušnej výběr a hlavně ceny, za který bych tady u nás v normálnim obchodě fakt nepořídil. Dá se bez problémů nechat poslat do Čech? Jde to i na dobírku nebo vždycky vyžadujou platbu předem?
Taky by mě zajímalo proč všude jinde je velikost EU 47 v UK jednotkách jako 12, jenom na Amazonu to maj v tabulce jako 13.
Jak nakupovat na Amazonu?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak nakupovat na Amazonu?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Jak nakupovat na Amazonu?
Já před 14 dny u Amazonu kupoval Kindle; zadal jsem svou platební kartu (Visa Electron České spořitelny), peníze si to strhlo a do týdne jsem ji měl. (V pondělí mi ji přivezli a za týden jsem přečetl 3 a 1/4 knížky).
Jediné, co mi na obchodu vadilo, je, že to nebyla běžná online internetová platba, nýbrž že jsem tam musel vypsat celé číslo karty včetně platnosti a dokud to nesmažu, je karta součástí mého progilu u Amazonu, takže pokud budu něco příště kupovat, zadám jen, že to budu platit prostřednictvím této karty. Na stranu druhou Amazon považuji za důvěryhodný obchod, proto jsem na to přistoupil.
Jediné, co mi na obchodu vadilo, je, že to nebyla běžná online internetová platba, nýbrž že jsem tam musel vypsat celé číslo karty včetně platnosti a dokud to nesmažu, je karta součástí mého progilu u Amazonu, takže pokud budu něco příště kupovat, zadám jen, že to budu platit prostřednictvím této karty. Na stranu druhou Amazon považuji za důvěryhodný obchod, proto jsem na to přistoupil.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na dobírku ze zahraničí nejde posílat. Asi před rokem mi říkala bába na poště, že dobírka je taková česká specialita. Nicméně platby předem se neboj. Většina portálu jako amazon či ebay mají nějakou formu ochrany kupujích podobnou té na Aukru.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fajn, tak snad s tim nebude problém. Teďka tápám s tou velikostí.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo na to pozor, protože třeba Nike 10tka není stejně velká jako 10tka u Adidasu. Nejlíp ozkoušet jinej model od tý samý značky, někde tady u nás na prodejně.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

Jojo, v obchodě když si zkouším kopačky, tak mi vždycky říkají, že adidas to čísluje jinak. Na to si dej pozor. 

MAm pocit,ze amazon podporuje paypal.Coz je myslim nejlepsi zpusob platby na netu ,hlavne proto,ze je to okamzite a bez poplatku.a zalozit si paypal je otazka 2 minut,zprovoznit ho to uz je teda tak 2-3 dny nez Vam tam prijdou první vložene penize,ale pak už se jen nakupuje ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Trvá to více než 3 dny, protože si ověřují funkčnost účtu tak, že si strhnou 50 Kč a pak je zase pošlou zpátky. U mě to trvalo asi týden
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji