Nefunkční klávesnice
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nefunkční klávesnice
Není v oběhu nějaký šmejd, který by blokoval klávesnici? Kolegyni v práci nešla klávesnice minulý týden, na mém pracovním počítači odkráčela v pátek, doma v neděli a kamarádovi včera. Lékem je několikrát odpojit připojit, mezitím x-krát restartovat a vše zase maká, jak má. Možná jen náhoda, ale na čtyřech počítačích v rozpětí několika dnů... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Re: Nefunkční klávesnice
Používáte Facebook? Jsou to USB a problémy před naběhnutím Win?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Facebook ve firmě zakázán na proxy, doma téměř nepoužívám a kamarád ani neví co to je a to málo co ví, nenávidí
Myši jsou PS2 a jediný kdo měl problémy se startem WIN, byl kamarád, když mu klekl disk a blokoval SATA řadič. Asi to bude jen náhoda, ale před chvílí mi přinesl personalista nefunkční klávesnici k eko likvidaci...

Na myši jsem se neptal
Nakonec mohla zaúřadovat i ta náhoda, jestli ovšem klávesnice něčím nepolili. Mimochodem, je stejná pravděpodobnost, že ve sportce padne 1, 2, 3, 4, 5, 6 jako jakákoli jiná kombinace. Ale ani ten virobijce by nebyl na škodu, tím se nic nezkazí ...

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co takhle kabel ?
Myslím uchycení konektorů v klávesnici, jestli pevně drží zacvaklé a taky jestli není nějak poškozený nebo ohnutý konektor.
Myslím uchycení konektorů v klávesnici, jestli pevně drží zacvaklé a taky jestli není nějak poškozený nebo ohnutý konektor.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se za mylné info, pochopitelně jde o PS2 klávesnice a nikoliv myši
.
Jinak ve věci nehledejte vědu, ani já ji nehledám. Jen mi přišlo trochu podivné, že na tolika počítačích, přibližně ve stejné době, se objevila stejná závada a logicky jsem se zamyslel, zda nemůže být příčina právě na straně nějakého šmejda. A když nevím, tak se zeptám

Jinak ve věci nehledejte vědu, ani já ji nehledám. Jen mi přišlo trochu podivné, že na tolika počítačích, přibližně ve stejné době, se objevila stejná závada a logicky jsem se zamyslel, zda nemůže být příčina právě na straně nějakého šmejda. A když nevím, tak se zeptám

Před lety jsem zařídil synovci a známému koupi KeyTronic klávesnice stejného typu, obě se odporoučeli ve stejný čas.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1972
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17