Jak rozdělit HDD Vyřešeno
Jak rozdělit HDD Vyřešeno
Poradíte někdo,jak rozdělit HDD,kde bych měl jen OS...jsem začátečník,tak prosím postup"jako pro blbce"
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak rozdělit HDD
Rozdělit disk můžeš hned při instalaci OS, má to v nabídce stačí číst.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nic tam nebylo,koupil jsem PC už s OS uvnitř...
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2011 17:14) ---
Po přeinstalaci mi tam stále něco zůstává...HDD mám 500GB a naformátovat to právě nelze.
Po přeinstalaci mi tam stále něco zůstává...HDD mám 500GB a naformátovat to právě nelze.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kde něco zůstává? MYslíš jako že to má míň jak 500gb? To ale vždycky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Až o tolik?Však je to po přeinstalaci...
ja mam taky hdd 500gb a kdyz otevru tento pocitac tak ukazuje 465 ..jestli ten screen je stav po reinstalaci tak je videt ze tam mas i nejake soubory navic krome systemu, to najdi a uvonis misto kdyz to smazes
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2011 18:21) ---
naformatovat to jde kdyz spustis po restartu instalacni cd (aby se nespustil windows ale ta instalace z cd)
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2011 18:21) ---
olinka123 píše:Nic tam nebylo,koupil jsem PC už s OS uvnitř...
naformatovat to jde kdyz spustis po restartu instalacni cd (aby se nespustil windows ale ta instalace z cd)
To právě nemám...mám tam 386 volných z 465 a jen jsem to přeinstaloval...
kdybys to naformatoval tak to tak nemas ..spust instalaci znovu a naformatuj to pred instalaci, taky je mozne ze je tam dalsi oddil skryty ..otevri si nejaky program na oddily a podivej se
Tak jsem z toho jelen...nevím si rady...obr.jdou postupně 1-4
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej se do Správy disků zda tam není nějaký skrytý oddíl.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Není nic 

olinka123 píše:Tak jsem z toho jelen...nevím si rady...obr.jdou postupně 1-4
zase to instalujes z windows, tak to nemuzes naformatovat ..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”