Chci se optat, jestli je možné odstranit z mobilní fotky klipart,který jsem tam vložil (a ted už ho tam nechci
Odstranění klipartu
Odstranění klipartu
Zdravim
Chci se optat, jestli je možné odstranit z mobilní fotky klipart,který jsem tam vložil (a ted už ho tam nechci
) Je-li na to nějaký program,nebo už mám holt smulu?
-
WikisRuleZz
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Odstranění klipartu
Pravděpodobně máte na mysli nějaký rám. V pohodě lze pomocí retuše nebo klonování v grafickém programu. Gimp, Adobe Photoshop.
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
Přesněji řečeno je to klipart typu hvězdy,srdíčka,vousy a podobne blbosti.Jsou přímo uprostřed fotky.I ty je mozne pres gimp odebrat?
Ne, ty kliparty tam jsou napevno, je to vlastně část toho obrázku takže se toho nezbavíš (pokud se nepletu ale asi ne).
Just Fucking Google It!
Myslel jsem, že je to vlastne pridani obrazku do obrazku a tudiz bude i zpusob jak se ho zbavit.Ale to jsem asi jen myslel...no nic,kazdopadne diky.Pokud by se ale přesto objevil nejaký znalec,který by znal zpusob,budu rád
Jo ale ty obrázky se sloučej, jedině že by formát tý fotky uměl pracovat s více vrstvami ale to pochybuju, IMHO je to JPEG.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Odstranění nabídky Windows 7 při startu Win10
od regine » 10 srp 2025 18:22 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 9010
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
11 srp 2025 10:46
-
-
-
Externí disk se změnil na RAW po pokusu o odstranění Read-only atributu
od Resident_Evil » 13 říj 2025 11:06 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 1
- 5283
-
od petr22
13 říj 2025 12:24
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 5512
-
od Daminekkkk
23 čer 2025 18:22
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”