Zdravim Chci se optat, jestli je možné odstranit z mobilní fotky klipart,který jsem tam vložil (a ted už ho tam nechci ) Je-li na to nějaký program,nebo už mám holt smulu?
Pravděpodobně máte na mysli nějaký rám. V pohodě lze pomocí retuše nebo klonování v grafickém programu. Gimp, Adobe Photoshop.
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
Myslel jsem, že je to vlastne pridani obrazku do obrazku a tudiz bude i zpusob jak se ho zbavit.Ale to jsem asi jen myslel...no nic,kazdopadne diky.Pokud by se ale přesto objevil nejaký znalec,který by znal zpusob,budu rád
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Řešení jak odstranit "popularní a doporučené vyhledavaní" na google a ostatních vyhledavačích.
Příklad: napíšete zeb
Objeví se zde zebraland (pizzerie v měste mimo) a dalši nesmyslné výsledky, poté to co hledáme.
Cílem je odstranit veškeré...