Pomohl by mi nekdo s nastavením DC strong oproti návodům které jsem našel má nová verze nastavení udělané trochu jinak a ně to docela mate.
Už sem něco nastavil a spustil a trochu testoval ale není to to správné ořechové.
Například sem byl sepsut za dlouhý nick.
Pak pokud už se někdo spojí každou chvilku spojení vypadne a pak se obnoví. mno a ještě se mi zdá že to moc netahá.
Potom asi bych použil některá omezení ale dost v tom plavu.
Rychlost mého připojení abychom mohli někde začít 512/2000 sdílené rychlosti takže toto je mimo špičku ve špičce klesá na polovic aq ještě bychom měli zohlednit že k pc občas sednou děti a k tomu stahování běží tak 4 okna ICQ a občas ještě internetový prohlížeč. tolik pro začáteční rozjezd pokud by to bylo na delší lokte můžem skype nebo ICQ jen budu muset zastavit stahování.
Nastavení DC strong
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení DC strong
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
http://xpojnt.iglu.cz/ tady je to to moc pekne popsany snad to das od kupy
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
půjdu na to od lesa
proč si nezůstal u staré verze, když ti běžela bez problémů a drbeš se teď s novou; nějaké převratné vylepšení se totiž u stronga nekonalo

Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
souhlasimpůjdu na to od lesa Smile proč si nezůstal u staré verze, když ti běžela bez problémů a drbeš se teď s novou; nějaké převratné vylepšení se totiž u stronga nekonalo
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chlapci stronga sem nepoužíval pouze torenty až od ježíška mám v PC dost místa na sdílení. Na ten odkaz se podívám.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
No pokud máš upload 512 tak by jsi tam neměl mít myslím 0,05 ,ale 0,5 .Vlastně je šumák ,protože je to v podstatě informativní pro ostatní usíky.Rozhodně nezačínej s tím že budeš používat omezování.Hub od hubu se liší podmínky a pro začátečníka to znamená akorát zbytečné banány.Zkontroluj hlavně poměr hub/slot a na některých hubech maximální počet současně připojených hubů.Některé Ti nepovolí více jak pět někde je to bez omezení.Většinou to zjistíš napsáním příkazu +rules do okna mainchatu.Příkazy které máš povolené na tom či onom hubu zjistíš napsáním +help.
Rychlost stahování je závisla na ostatních od ,kterých stahuješ.Pokud budou mít jako např. já 3072/256 Kbps tak nebude stahovat rychleji než 256Kb.Připočítej dal data která chodí a budeš rád když se dostaneš na 28 - 190 Kb .
Rychlost stahování je závisla na ostatních od ,kterých stahuješ.Pokud budou mít jako např. já 3072/256 Kbps tak nebude stahovat rychleji než 256Kb.Připočítej dal data která chodí a budeš rád když se dostaneš na 28 - 190 Kb .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno sice mám tucha o čem mluvíš ale pořád je to pro mne nové. včera večer protože se hned nikdo neozíval sem zkusil přehodit do starého typu připojení cable a nastavit hodnoty zhruba tak na polovinu max rychlosti mojí linky neměl sem sice možnost to déle pozorovat ale myslím že to krátkodobé vypadávání přestalo.
Ten poměr hub/slot která záložka v nastavení nebo sem prosím lupni fotku. A správné nastavení má být?
Ten poměr hub/slot která záložka v nastavení nebo sem prosím lupni fotku. A správné nastavení má být?
Tak tady jsou sloty.
A jinak jsem nastavení také provedl na starší typ.Já mám ADSL 3072/256 Kpps tak jsem jako první uvedl 2M (neb jiná tam nebyla) a druhou jsem uvedl 256k (jak je to v rolovací liště).
Je důležité koukat od koho bereš.Když to někomu nepustí víc než 256k tak Ty nemůžeš sosat svou plnou rychlostí.
Jinak ten okaz na Iglu je fakt dobrý tam jsem začínal také je dobré Pro lamy.
A jinak jsem nastavení také provedl na starší typ.Já mám ADSL 3072/256 Kpps tak jsem jako první uvedl 2M (neb jiná tam nebyla) a druhou jsem uvedl 256k (jak je to v rolovací liště).
Je důležité koukat od koho bereš.Když to někomu nepustí víc než 256k tak Ty nemůžeš sosat svou plnou rychlostí.
Jinak ten okaz na Iglu je fakt dobrý tam jsem začínal také je dobré Pro lamy.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak vše špatné k něčemu dobré jak sem na to koukal přehodil sem si čísla mezi stahováním a posíláním. Protože už asi začínám zmatkařit budu se teď debilně ptát.... "DL" čili download je stahování tedy směr ze sítě do PC. Kdežto "UL" čili Upload je vysílání tedy směr s PC ven do sítě. Je to správně?
Ps: Debila musíš sukovicí jen lechtat ono se mu snad ze strachu rozsvítí.

Ps: Debila musíš sukovicí jen lechtat ono se mu snad ze strachu rozsvítí.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdá se že už mi to běhá korektně. Teď se zeptám stahování se ti připojí když se připojíš k některému z hubů. Připojení proběhne automaticky nebo si musíš vybrat. Pak je tam něco jako oblíbené huby co s tím?
Další kapitola je vyhledání požadovaného titulu v co nejširší nabídce jak na tohle?
Je asi málo čtu a ty odkazy už sem dostal. Mno uvidíme jestli dostanu odpověď a nebo po čuni.
Další kapitola je vyhledání požadovaného titulu v co nejširší nabídce jak na tohle?
Je asi málo čtu a ty odkazy už sem dostal. Mno uvidíme jestli dostanu odpověď a nebo po čuni.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
stahování a připojení jsou dvě věci, připojíš se jednoduše - automaticky při poklepání na danou adresu hubu; na tom hubu je x-uživatelů kteří sdílejí soubory, stačí jen použít funkci hledat, kde vypíšeš název hledané věci a program ti vypíše seznam všech uživatelů, u kterých se daný soubor nachází, opět stačí na tebou vybraný soubor kliknout a začíná stahování.
a oblíbené huby, je to jisté jako záloha oblíbených stránek ve tvém internetovém prohlížeči, aby si je nemusel příště pracně hledat
a oblíbené huby, je to jisté jako záloha oblíbených stránek ve tvém internetovém prohlížeči, aby si je nemusel příště pracně hledat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3035
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01